ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Eurovision 2020: Απόψε ο Β' ημιτελικός - Δείτε όλα τα τραγούδια του Α' ημιτελικού

Eurovision 2020: Απόψε ο Β' ημιτελικός - Δείτε όλα τα τραγούδια του Α' ημιτελικού
EBU

Μπορεί ή πανδημία του κορωνοϊού να ακύρωσε τη φετινή live διοργάνωση της Eurovision, ωστόσο τα πάντα είναι έτοιμα για τη μεγάλη βραδιά της 16ης Μαΐου και το δίωρο online σόου «Europe Shine A Light». Απόψε, θα δούμε τα τραγούδια που συμμετέχουν στο Β' ημιτελικό

Το σόου, όπως ανακοινώθηκε μέσα από την σελίδα της Eurovision, θα μεταδοθεί από το κανάλι της Eurovision στο YouTube. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνουν γνωστά, στο οnline σόου «Europe Shine A Light» θα παιχτούν βιντεοσκοπημένα και τα 41 τραγούδια (30 δευτερόλεπτα από το καθένα, με τα πιο δυνατά σημεία του τραγουδιού).

To βράδυ της Τρίτης παρουσιάστηκαν τα τραγούδια που κανονικά θα διαγωνίζονταν στον Α’ Ημιτελικό ο οποίος θα γινόταν στις 12 Μαΐου.

Οι χώρες που παρουσιάστηκαν ήταν οι εξής:

  1. Λευκορωσία
  2. Λιθουανία
  3. Σουηδία
  4. Σλοβενία
  5. Βόρεια Μακεδονία
  6. Αυστραλία
  7. Ιρλανδία
  8. Ρωσία
  9. Νορβηγία
  10. Κύπρος
  11. Κροατία
  12. Αζερμπαϊτζάν
  13. Μάλτα
  14. Ισραήλ
  15. Ουκρανία
  16. Ρουμανία
  17. Βέλγιο

Επιπλέον, παρουσιάστηκαν το τραγούδι της διοργανώτριας χώρας, της Ολλανδίας αλλά και δύο από τις Big 5, αυτά της Γερμανίας και της Ιταλίας.

Σήμερα, λοιπόν, θα προβληθεί η ακριβής σειρά εμφάνισης του Β’ Ημιτελικού, καθώς και οι τρεις εκ των Big 5 που δεν εμφανίστηκαν προχθές. Πρόκειται για τη Γαλλία, την Ισπανία και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Η αποψινή βραδιά θα έχει και ελληνικό ενδιαφέρον, καθώς η Ελλάδα επρόκειτο να διαγωνιστεί σήμερα. Πιο συγκεκριμένα η Στεφανία Λυμπερακάκη επρόκειτο να εμφανιστεί στο πρώτο μισό του Β’ Ημιτελικού, βάσει της κλήρωσης που είχε λάβει χώρα τον Ιανουάριο.

Διάφορες εκπλήξεις αναμένονται και στο σημερινό σόου, κατ’ αντίστοιχο τρόπο με το προχθεσινό. Οι καλλιτέχνες αναμένεται να μας καλωσορίσουν στα σπίτια τους, να πειραματιστούν με το ύφος των τραγουδιών τους και να μας πουν για τα αγαπημένα τους τραγούδια από την ιστορία του διαγωνισμού.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ