ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Τζον Τραβόλτα: Όταν ήταν ντροπαλός έφηβος 15 ετών στο σχολείο

Τζον Τραβόλτα: Όταν ήταν ντροπαλός έφηβος 15 ετών στο σχολείο
AP Photo/Andrew Medichini

Πολύ πριν γίνει διάσημος και γόης, ο Τζον Τραβόλτα υπήρξε -όπως όλοι μας εξάλλοιυ- ένας έφηβος, κάπως ντροπαλός μάλιστα, που αγαπούσε τα αεροπλάνα και δεν του περνούσε καν από το μυαλό ότι κάποια μέρα θα γινόταν ένας διεθνούς φήμης αστέρας του Χόλιγουντ...

Ο Τζον Τραβόλτα εκτός από γνωστός ηθοποιός του Χόλιγουντ, έχει μία ακόμα αγάπη πέρα από την υποκριτική. Έχει πάθος με τα αεροπλάνα, κατέχει δίπλωμα πιλότου το οποίο απέκτησε σε ηλικία 22 ετών και έχει δικό του αεροδρόμιο στο σπίτι του στη Φλόριντα. Έχει πέντε δικά του αεροπλάνα, τα οποία πιλοτάρει από χόμπι και προσωπική του ευχαρίστηση.

Το πάθος του αυτό με το αεροπλάνο ξεκίνησε ήταν μικρός σε ηλικία. Η φωτογραφία του σε ηλικία 15 ετών (είναι ο καθιστός έφηβος δίπλα στα κορίτσια), που ανέβασε στο προσωπικό προφίλ του στο Instagram ενθουσίασε τους θαυμαστές του. «Όταν ήμουν 15 ετών το σχολείο μάς προσέφερε ένα μάθημα αεροπλοΐας. Έτσι ξεκίνησε η δεύτερη καριέρα μου», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας.

https://www.instagram.com/p/CALNTeGnvnn

«Σχεδίασα το σπίτι μου ειδικά για τα αεροσκάφη, ώστε να μπορώ να τα χρησιμοποιώ οποιαδήποτε στιγμή χρειαστεί να κάνω ένα ταξίδι. Τα τελευταία χρόνια έχω ταξιδέψει σε όλον τον κόσμο για ψυχαγωγία αλλά και για τις ταινίες μου. Δηλαδή τα έχω για ψυχαγωγικούς και επαγγελματικούς σκοπούς» έχει σημειώσει ο Τζον Τραβόλτα σε παλιότερη συνέντευξή του.

Ο Τζον Τραβόλτα έχει βάλει με σειρά προτεραιότητας τα πάθη του: η ηθοποιία, τα αεροπλάνα, ο χορός και η μουσική.

Οι δύο αδελφές του Τζον Τραβόλτα, Έλεν και Μάργκαρετ, έχουν σημειώσει για τον Τζον Τραβόλτα και το πάθος του για τα αεροπλάνα: «Ήταν πιτσιρίκος ακόμη όταν άρχισε η τρέλα του αυτή και είναι αστείο αλλά εκείνη την εποχή κανείς από εμάς δεν είχε πετάξει ακόμη με αεροπλάνο. Έτυχε τελικά να είμαι η πρώτη που ταξίδεψα. Πηγαινοερχόμουν στο πανεπιστήμιο και ερχόταν κάθε φορά στο αεροδρόμιο να με αποχαιρετήσει. Μετά του έδινα τα εισιτήριά μου. Ακόμη τα έχει», έχει πει η Έλεν.

Παρόμοιες και οι αναμνήσεις της Μάργκαρετ: «Όταν επρόκειτο να ταξιδέψω κάπου, αναλάμβανε να μου κλείσει εισιτήριο. Δεν θα ήταν πάνω από δώδεκα ετών: ένα ανθρωπάκι που τρελαινόταν να τηλεφωνεί στον ταξιδιωτικό πράκτορα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ