ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Η Γκουίνεθ Πάλτροου μάς συστήνει τη 16χρονη κόρη της, που της μοιάζει πολύ (pics)

Η Γκουίνεθ Πάλτροου μάς συστήνει τη 16χρονη κόρη της, που της μοιάζει πολύ (pics)
Photo by Danny Moloshok/Invision for the Television Academy/AP Images

Η Έιπλ Μάρτιν, είναι η κόρη της Γκουίνεθ Πάλτροου και του τραγουδιστή των Coldplay, Κρις Μάρτιν. Η κόρη του -πρώην- ζευγαριού έκλεισε τα 16 της χρόνια και η μητέρα της ανέβασε μερικές φωτογραφίες της στο Ιnstagram, στις οποίες φαίνεται η ομοιότητά τους.

Στις φωτογραφίες που δημοσίευσε η μητέρα της, η Έιπλ κάθεται στον καναπέ του σπιτιού τους, φορώντας ένα μίνι φλοράλ φόρεμα, έχοντας το στιλ της μητέρας αλλά και τις αναλογίες της. Η ομοιότητα της Έιπλ με τη νεαρότερη εκδοχή της διάσημης μαμάς της είναι ολοφάνερη.

Στη λεζάντα που συνοδεύει τις φωτογραφίες, η Πάλτροου έγραψε:

«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι γράφω αυτές τις λέξεις αλλά... happy sweet sixteen λατρεμένη μου κόρη. Είσαι το φως της καρδιάς μου, είσαι η απόλυτη ευτυχία.

https://www.instagram.com/p/CALoLIIjAoh

Είσαι έξυπνη και έχεις την καλύτερη αίσθηση του χιούμορ. Το να είμαι η μαμά σου είναι το πιο διασκεδαστικό πράγμα. Λατρεύω τις νυχτερινές μας συζητήσεις, όταν πραγματικά θέλω να δω τι έχεις στο μυαλό σου.Εργάζεσαι σκληρά για να πετύχεις τους στόχους σου και είσαι υπεύθυνη. Είμαι τόσο τυχερή που είμαι η μητέρα σου, όμορφη και υπέροχη νεαρή γυναίκα. Ευχαριστώ που με επέλεξες. Σε λατρεύω μέχρι το φεγγάρι δισεκατομμύρια φορές. Λυπάμαι που δεν θα γιορτάσεις τα γενέθλιά σου όπως θα έπρεπε λόγω των συνθηκών, αλλά θα βρεις το καλύτερο σε όλα, όπως κάνεις πάντα».

AP 544749290514

@Colin Young-Wolff /Invision/AP, File

Η διάσημη ηθοποιός έχει αποκτήσει δύο παιδιά από τον γάμο της με τον τραγουδιστή των Coldplay, Κρις Μάρτιν. Την 16χρονη Έιπλ Μπλάιθ Άλισον και τον 14χρονο Μόζες Μπρους Άντονι. Πριν το γάμο της με τον Μάρτιν, η Πάλτροου υπήρξε αρραβωνιασμένη, για έξι μήνες, με τον Μπραντ Πιτ, αλλά ο αρραβώνας έληξε επειδή, όπως είπε η ίδια, δεν αισθανόταν έτοιμη να παντρευτεί.

Το 1997, ξεκίνησε η σχέση της με τον ηθοποιό Μπεν Άφλεκ που κράτησε με διαλείμματα μέχρι τα τέλη του 2000. Μετά τον πρώτο χωρισμό τους, η Πάλτροου έπεισε τον Άφλεκ να δουλέψουν μαζί στην ταινία «Τυχαία Συνάντηση» και κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων το ζευγάρι επανασυνδέθηκε, ώσπου τελικά χώρισαν οριστικά τον Οκτώβριο του 2000.

Δύο χρόνια αργότερα, η Πάλτροου γνώρισε τον Κρις Μάρτιν και το ζευγάρι παντρεύτηκε στις 5 Δεκεμβρίου 2003. Για το ασυνήθιστο όνομα της κόρης της (Έιπλ, που σημαίνει μήλο), η Πάλτροου είχε πει στην Όπρα Γουίνφρεϊ: «Ακουγόταν τόσο γλυκό και μου έφερνε στο μυαλό μια τόσο όμορφη εικόνα για εμένα –τα μήλα είναι τόσο γλυκά και θρεπτικά και είναι και στη Βίβλο – και απλά σκέφτηκα ότι ακουγόταν τόσο αξιαγάπητο. Είπα "Τέλειο!"».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ