ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Σαρλίζ Θερόν: Οι προσωπικές της φωτογραφίες από το Mad Max - Δεν θα πρωταγωνιστήσει στο prequel

Σαρλίζ Θερόν: Οι προσωπικές της φωτογραφίες από το Mad Max - Δεν θα πρωταγωνιστήσει στο prequel
Imdb

Γίνεται Mad Max χωρίς τη Σαρλίζ Θερόν; Όπως φαίνεται ναι, καθώς η ηθοποιός, όπως ανακοινώθηκε, δεν θα πρωταγωνιστήσει στο prequel της ταινίας, παρότι αυτό θα αφορά στην ιστορία του χαρακτήρα που ερμήνευσε στο Fury Road του 2015. Για να μας αποζημιώσει, πάντως, ανέβασε στο λογαριασμό της στο Instagram μερικές προσωπικές της φωτογραφίες από τα γυρίσματα. 

Στις 15 Μαΐου 2015, έκανε πρεμιέρα το «Mad Max: Ο Δρόμος της Οργής» στο φεστιβάλ των Καννών. Τότε, ο Τομ Χάρντι είχε ερωτηθεί αν τον πείραξε που τελικά αντί για τον ίδιο, πρωταγωνίστρια της ταινίας ήταν η Σαρλίζ Θερόν και είχε απαντήσει «φυσικά και όχι, είμαστε στο 2015».

Η ίδια η Σαρλίζ Θερόν δήλωνε ενθουσιασμένη με το αποτέλεσμα: «Με επέστρεψε στα παιδικά μου χρόνια στην Νότιο Αφρική όταν έβλεπα ταινίες και ενθουσιαζόμουν. Με βοήθησε το γεγονός ότι πέρασε καιρός από το γύρισμα, λόγω του post production. Μου έδωσε απόσταση. Όταν μπήκα να δω την ταινία δεν πίστευα καν ότι έπαιζα εγώ. Την έβλεπα με τον ενθουσιασμό του θεατή...», είχε πει στη συνέντευξη Τύπου για την πρεμιέρα της ταινίας.

Αμέσως μετά την επιτυχία της ταινίας, είχε ανακοινωθεί ότι ο σκηνοθέτης, Τζορτζ Μίλερ, δουλεύει σ' ένα spin off στο οποιο ο χαρακτήρας της Θερόν, η Furiosa, θα είναι η κεντρική ηρωίδα. «Ξέρετε πώς νιώθω; Σαν γυναίκα που μόλις γέννησε ένα πολύ μεγάλο μωρό. Σαν ταλαιπωρημένη λεχώνα που κάποιος την ρωτάει: πότε θα κάνεις το επόμενο; Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να το σκεφτώ. Μόλις γέννησα. Αν όμως το έχουμε όρεξη, όλη η ομάδα, υπάρχουν ιστορίες στην έρημο που μπορούν να ειπωθούν...», είχε πει τότε ο σκηνοθέτης, όταν ρωτήθηκε σχετικά με κάποια συνέχεια.

Μετά από πέντε χρόνια, όμως, τα πράγματα άλλαξαν. Σε συνέντευξη που έδωσε Μίλερ στους New York Times, ο σκηνοθέτης αποκαλύπτει ποια θα είναι η επόμενη μέρα για το σύμπαν του Mad Max.

H ταινία θα είναι prequel, μία ιστορία για το πώς ξεκίνησαν όλα, θα παρακολουθεί τη Furiosa σε νεαρή ηλικία, άρα αναζητά μία ηθοποιό 20-25 ετών για να την ερμηνεύσει. Αυτό, αυτομάτως αποκλείει την Θερόν.

Προς το παρόν ο Μίλερ είναι δεσμευμένος με την ταινία «Three Thousand Years of Longing», αλλά μετά εξηγεί ότι η Furiosa θα πάρει σειρά στα σχέδιά του. «Μόλις τελειώσω με αυτό εδώ, και όταν, επίσης, έχουμε βγει από αυτή την περιπέτεια της πανδημίας, θα δούμε που θα μας βγάλει ο δρόμος της Furiosa...», είπε.

Ο σκηνοθέτης συμλήρωσε ότι θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει τις νέες δυνατότητες της τεχνολογίας προκειμένου να κάνει πιο νέα τη Θερόν, αλλά το απέκλεισε: «Για πολύ καιρό πίστευα ότι θα μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε την νέα CG de-aging τεχνολογία για να κάνουμε την Σαρλίζ να δείχνει νεότερη. Αλλά τελικά δεν νομίζω ότι γίνεται αυτό. Η προσπάθεια του "The Irishman" ήταν τίμια, αλλά θεωρώ ότι ακόμα ψαχνόμαστε...», είπε ο Μίλερ,

Με την ευκαιρία της επετείου της ταινίας, πάντως, η Σαρλίζ Θερόν δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram κάποιες φωτογραφίες από τα γυρίσματα που είχε η ίδια στο αρχείο της:

https://www.instagram.com/p/CALuPNNBC_n
https://www.instagram.com/p/CALt-8EBJ_v
https://www.instagram.com/p/CALtr0YBFyZ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ