ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ναόμι Κάμπελ: Ταξιδεύει με στολή χημικού πολέμου για τον κορωνοϊο (pics)

Ναόμι Κάμπελ: Ταξιδεύει με στολή χημικού πολέμου για τον κορωνοϊο (pics)
Jordan Strauss/Invision/AP

Η Ναόμι Κάμπελ δεν έκρυψε ποτέ ότι φοβάται τον κορωνοϊό και ήταν από εκείνους που, από την πρώτη στιγμή, εφάρμοσαν πολύ αυστηρά μέτρα ασφαλείας, ιδιαίτερα στα ταξίδια. Η τελευταία της ανάρτηση στο Instagram φανερώνει ότι όσο περνάει ο καιρός, ο φόβος της μεγαλώνει ακόμα περισσότερο... 

Η μαύρη γαζέλα σε λίγες μέρες γίνεται 50 και δεν σταματάει να ανεβάζει φωτογραφίες της στο Instagram, ανάμεσα στις οποίες και κάποιες από τα ταξίδια της. Στην τελευταία της ανάρτηση, δίνει μια ιδέα για το πώς να ταξιδέψει κάποιος με αεροπλάνοτην εποχή του κορωνοϊού.

Δεν έμεινε στα γάντια και τη μάσκα, αλλά ταξίδεψε φορώντας στολή χημικού πολέμου. Αν το αντέχει κανείς, είναι σίγουρα πολύ ασφαλές.

https://www.instagram.com/p/CAQwRT1n-x5

Παρόμοιες εμφανίσεις είχε κάνει και παλαιότερα, γράφοντας στη λεζάντα μιας από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε ότι πήγε την προστασία από τον νέο κορωνοϊό «σε άλλο επίπεδο».

https://www.instagram.com/p/B-vG1xZnqZR
https://www.instagram.com/p/B9kwcbPnFPo

Γνωστή για την αρρωστοφοβία της, τώρα πια η Κάμπελ έχει ένα σοβαρό λόγο για να παίρνει τις απαραίτητες προφυλάξεις όταν βγαίνει από το σπίτι ή όταν έρχεται σε επαφή με κάποιον άλλον άνθρωπο: «Πρέπει να κάνουμε ό,τι χρειάζεται. Δεν θα σας πω ψέματα ότι δηλαδή δεν νιώθω νευρικότητα κλπ, γιατί φοβάμαι πολύ, πραγματικά...»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ