ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Star Wars Episode VIII : το πρώτο video από τα γυρίσματα είναι εδώ

Star Wars Episode VIII : το πρώτο video από τα γυρίσματα είναι εδώ

Oι ερωτευμένοι γιόρτασαν την Κυριακή, οι θιασώτες της κινηματογραφικής εποποιίας του Star Wars γιόρτασαν τη Δευτέρα. Αφορμή το πρώτο video από τα γυρίσματα του πολυαναμενόμενου όγδοου επεισοδίου που ξεκίνησαν και επίσημα στα Pinewood Studios του Λονδίνου αυτή την εβδομάδα.

H Ρέι επιστρέφει

Η ιστοσελίδα Starwars.com εξασφάλισε στους οπαδούς των φωτόσπαθων ένα σύντομο video που ανακοινώνει την ανοικοδόμηση ακόμη ενός θρύλου. Στο στιγμιότυπο οι Λιουκ και Ρέι βρίσκονται ακριβώς εκεί που τους αφήσαμε στο φινάλε του έβδομου επεισοδίου The Force Awakens ενώ ο σκηνοθέτης Ράιαν Τζόνσον μοιάζει ενθουσιασμένος καθώς λέει “Cut. Beautiful”.

star wars

Ό,τι ξέρουμε για το όγδοο επεισόδιο του Star Wars μέχρι τώρα

Το Star Wars: Episode VIII είναι σε σενάριο και σκηνοθεσία του Τζόνσον και αποτελεί συνέχεια της ιστορίας που παρακολουθήσαμε στο Star Wars: The Force Awakens.

Mark Hamill, Carrie Fisher, Adam Driver, Daisy Ridley, John Boyega, Oscar Isaac, Lupita Nyong’o, Domhnall Gleeson, Anthony Daniels, Gwendoline Christie και Andy Serkis θα εμφανιστούν και σε αυτή την περιπέτεια.
Νέες αφίξεις στο cast o Oσκαρούχος Benicio Del Toro, η Laura Dern και η ρούκι Kelly Marie Tran.

Ο J.J. Abrams, σκηνοθέτης του έβδομου επεισοδίου, θα έχει το ρόλο του εκτελεστικού παραγωγού στην πολυαναμενόμενη περιπέτεια.

Το Star Wars: Episode VIII αναμένεται στους κινηματογράφους στις 15 Δεκεμβρίου 2017 και η ιστορία πάλι ξεκίνησε να γράφεται με τη Ρέι να αναζητά το παρελθόν και το μέλλον της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στα δύο δισεκατομμύρια τα παγκόσμια έσοδα του νέου «Star Wars»

Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες κάθε Star Wars από σήμερα μέχρι και το 2020

ΔΗΜΟΦΙΛΗ