ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Όταν λέμε Oscar... εννοούμε Novacinema!

Όταν λέμε Oscar... εννοούμε Novacinema!

Οι συνδρομητές των κινηματογραφικών καναλιών Novacinema παρακολούθησαν ζωντανά και αποκλειστικά την 88η τελετή απονομής των Βραβείων Oscar. 

Οι ταινίες που θα προβληθούν στα κανάλια Novacinema, σε Α’ τηλεοπτική προβολή, ένα χρόνο πριν προβληθούν σε οποιοδήποτε άλλο κανάλι, συγκέντρωσαν τις περισσότερες υποψηφιότητες! Συνολικά, οι ταινίες που πρώτοι θα δουν οι συνδρομητές των κινηματογραφικών καναλιών της Nova, συγκέντρωσαν 72 υποψηφιότητες στις 24 κατηγορίες των φετινών Oscar!

Ένα απόλυτα οσκαρικό υπερθέαμα κατ'οίκον

Αναλυτικότερα, στα κανάλια Novacinema θα παίξουν οι 7 από τις 8 υποψήφιες για το Oscar Καλύτερης Ταινίας, «The Revenant» (12 υποψηφιότητες), «Mad Max: Fury Road» (10 υποψηφιότητες), «The Martian» (7 υποψηφιότητες), «Spotlight» (6 υποψηφιότητες), «Bridge of Spies» (6 υποψηφιότητες), «Room» (4 υποψηφιότητες), «Brooklyn» (3 υποψηφιότητες).

Ο Matt Damon και ο Leonardo DiCaprio είναι υποψήφιοι για το Oscar Ά Ανδρικού ρόλου, για τις ταινίες «The Martian» και «The Revenant» αντίστοιχα, ενώ όλες οι υποψήφιες για το Oscar Ά Γυναικείου Ρόλου, Cate Blanchett για το «Carol», Brie Larson για το «Room», Jennifer Lawrence για το «Joy», Charlotte Rampling για το «45 Years» και Saoirse Ronan για το «Brooklyn», παίζουν στα κανάλια Novacinema!

Αντίστοιχα, οι συνδρομητές των κινηματογραφικών καναλιών της Nova θα απολαύσουν πρώτοι τις ερμηνείες τεσσάρων από τους πέντε υποψηφίους για το Oscar Β’ Ανδρικού Ρόλου, αυτές των Tom Hardy (The Revenant), Mark Ruffalo (Spotlight), Mark Rylance (Bridge of Spies) και Sylvester Stalone (Creed), μαζί με αυτές των Jennifer Jason Leigh (The Hateful Eight), Rooney Mara (Carol) και Rachel McAdams (Spotlight), που είναι υποψήφιες για το Oscar Β΄Γυναικείου Ρόλου.

Τα κανάλια Novacinema έχουν εξασφαλίσει για τους συνδρομητές τους και τους τέσσερις από τους πέντε υποψήφιους για το Oscar Σκηνοθεσίας, George Miller για το «Mad Max: Fury Road», Alejandro Gonzalez Inarritu για το «The Revenant», Lenny Abrahamson για το «Room» και Tom McCarthy για το «Spotlight».

Επίσης στα κανάλια Novacinema θα παίξουν και οι υποψήφιες για Oscar ταινίες κινουμένων σχεδίων, «Inside Out», «Anomalisa» και «Shaun The Sheep Movie», το «Sicario» που είναι υποψήφιο για Oscar Φωτογραφίας, Μουσικής Επένδυσης και Ηχητικών Εφέ, η υποψήφια για Oscar Ξενόγλωσσης Ταινίας «Son of Saul» και το υποψήφιο για Oscar Μακιγιάζ «The 100 Year Old Man Who Climbed Out the Window and Dissappeared». Οι συνδρομητές των κινηματογραφικών καναλιών της Nova, την Πρωτοχρονιά απόλαυσαν την υποψήφια για το Oscar Κοστουμιών, «Cinderella».

Novacinema. Ζήσε την εμπειρία!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ