ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Όλες οι ταινίες που θα δούμε στους θερινούς κινηματογράφους τον Αύγουστο

Όλες οι ταινίες που θα δούμε στους θερινούς κινηματογράφους τον Αύγουστο
Wonder Woman 1984 Imdb

Τον Αύγουστο, με την εξαίρεση του πολυαναμενόμενου Wonder Woman 1984, τα πράγματα είναι σχετικά χλιαρά στην ανακοίνωση νέων ταινιών. Ίσως τους θερινούς κινηματογράφους σώσουν, τον πιο καυτό μήνα του χρόνου, οι επανεκδόσεις και τα κλασικά φιλμ, που σίγουρα θα παιχτούν. Ας δούμε ποιες ταινίες θα κάνουν πρεμιέρα στη μεγάλη οθόνη

The Empty Man, Ντέιβιντ Πράιορ, 7 Αυγούστου

Βασισμένο στο κόμικ τρόμου «Boom!» της Studio Comics, το φιλμ ακολουθεί ένα πρώην αστυνομικό ο οποίος αναζητά μια κοπέλα που έχει εξαφανιστεί μετά από τη δολοφονία της οικογένειάς της και μαζί με τα ίχνη της ανακαλύπτει μια σατανική αίρεση.

The SpongeBob Movie: Sponge on the Run, Τιμ Χιλ, 7 Αυγούστου

Η τρίτη ταινία του πιο αξιαγάπητου σφουγγαριού του Βυθού του Μπικίνι θα μας αφηγηθεί την σουρεαλιστική origin ιστορία για το πως ο Μπομπ γνώρισε τους υπόλοιπους φίλους τους στις καλοκαιρινές διακοπές στην κατασκήνωση Κοράλι. Ο Κιάνου Ριβς πρωταγωνιστεί ως ένα θεϊκό... κεφάλι.

Wonder Woman 1984, Πάτι Τζένκινς, 14 Αυγούστου

H Γκαλ Γκαντότ επιστρέφει στον ρόλο της πριγκίπισσας Νταϊάνα (aka Wonder Woman) μαζί με τον Κρις Πάιν στον ρόλο του Στιβ Τρέβορ, ενώ πρωταγωνιστούν επίσης και οι Κρίστεν Γουίγκ στον ρόλο της μοχθηρής Cheetah και ο Πέδρο Πασκάλ στον ρόλο του κακού Μάξγουελ Λορντ, με την σκηνοθεσία να την υπογράφει για άλλη μια φορά η Πάτι Τζένκινς και να μας μεταφέρει στα 80s και στη μέση του Ψυχρού Πολέμου. Η ταινία είχε προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις αίθουσες τον Ιούνιο.

O Μυστικός Κήπος (The Secret Garden), Μαρκ Μάντεν, 14 Αυγούστου

Μια ακόμα κινηματογραφική μεταφορά του κλασικού βιβλίου της Φράνσις Χότζσον Μπαρνέτ, αυτή τη φορά από τους παραγωγούς των «Harry Potter» και «Paddington».

The One and Only Ivan, Τία Σάροκ, 14 Αυγούστου

Ένας γορίλας με το όνομα Ιβάν προσπαθεί να θυμηθεί ξανά το παρελθόν με την βοήθεια ενός ελέφαντα, της Στέλα, ενώ ταυτόχρονα καταστρώνουν ένα σχέδιο διαφυγής τους από το τσίρκο στο οποίο είναι αιχμάλωτοι.

Bill

Οι Αλεξ Γουίντερ και Κιάνου Ριβς επιστρέφουν στους κάλτ ρόλους τους ως Μπιλ και Τεντ οι οποίοι βρίσκονται πλέον στα 40 τους και το μόνο που σκέφτονται είναι το πώς θα ξαναζήσουν εκείνες τις υπέροχες στιγμές όταν ήταν έφηβοι και ρόκαραν με την μπάντα τους, τους Wyld Stalyns, αλλά κι όταν πήγαν ένα ταξίδι στο χρόνο για να σώσουν το μέλλον τους και να περάσουν ένα τεστ ιστορίας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ