ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Μάθιου ΜακΚόναχι: Μοίρασε 110.000 ιατρικές μάσκες σε νοσοκομεία του Τέξας

Μάθιου ΜακΚόναχι: Μοίρασε 110.000 ιατρικές μάσκες σε νοσοκομεία του Τέξας
AP Photo/Michael Thomas

Ο Μάθιου ΜακΚόναχι παίρνει ενεργά μέρος στον πόλεμο κατά του κορωνοϊού που μαστίζει τις ΗΠΑ και πρόσφατα μοίρασε ο ίδιος, μαζί με τη σύζυγό του, προστατευτικές μάσκες με το αγροτικό του αυτοκίνητο. 

Συνεχίζοντας τη φιλανθρωπική του δράση το ζευγάρι Μάθιου ΜακΚόναχι και Καμίλα Άλβες παρέδωσαν προσωπικά 110.000 μάσκες σε νοσοκομεία στο Τέξας.

Τον Απρίλιο είχαν κάνει ακόμη μια μεγάλη δωρεά, 80.000 μάσκες σε υγειονομικό προσωπικό στο Όστιν και στη Νέα Ορλεάνη, μέσω της πρωτοβουλίας BStrong της Μπέθανι Φράνκελ, πρωταγωνίστριας της σειράς «Real Housewives of New York City».

https://www.instagram.com/p/CAeCKY-AHfg

Ο Μάθιου ΜακΚόναχι στάθηκε επίσης στο πλευρό των απόφοιτων του 2020 με ένα βίντεο στο οποίο απευθυνόταν στους φοιτητές του Πανεπιστημίου του Τέξας, συνεχίζει να προσφέρει στήριξη σε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου μέσω της οργάνωσης «Just Keep Livin» (που ίδρυσε ο ίδιος στη μνήμη του πατέρα του), υπήρξε ένας από τους πλέον ένθερμους υποστηρικτές κάθε προσπάθειας για την αντιμετώπιση της πανδημίας, έδωσε οδηγίες για το πώς να φτιάξει κανείς τη δική του μάσκα, διοργάνωσε το πιο ωραίο παιχνίδι bingo, κάνοντας έκπληξη σε έναν οίκο ευγηρίας τον Απρίλιο και ήταν ο πρωταγωνιστής της απόλυτης ταινίας της καραντίνας.

https://www.instagram.com/p/B_zToLxgGF7

Ο τίτλος της ταινίας μιλάει από μόνος του: «1 hour of Matthew McConaughey watching rain and drinking coffee».

Και ήταν ακριβώς αυτό. Ο Μάθιου ΜακΚόναχεϊ βρίσκεται μέσα σε ένα καφέ και κοιτάζει έξω τη βροχή σε μια μονταρισμένη εκδοχή ενός παλιότερου διαφημιστικού για την αυτοκινητοβιομηχανία Lincoln:

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ