ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Μπράιαν Μέι: Ο κιθαρίστας των Queen αναρρώνει από την καρδιακή προσβολή που υπέστη

Μπράιαν Μέι: Ο κιθαρίστας των Queen αναρρώνει από την καρδιακή προσβολή που υπέστη
Charles Sykes/Invision/AP

O Μπράιαν Μέι, ο 72χρονος Βρετανός μουσικός και κιθαρίστας του συγκροτήματος Queen υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και φαίνεται να ξεπέρασε τον κίνδυνο, μετά την καρδιακή προσβολή που υπέστη. 

Με ένα βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, ο Μπράιαν Μέι, αποκάλυψε ότι μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ότι είχε υποστεί καρδιακή προσβολή. Ο Μέι, εμβληματικός κιθαρίστας των Queen, είχε -όπως είπε- πόνους στο στήθος επί 40 λεπτά, όταν αποφάσισε να ζητήσει βοήθεια.

Το ιδρυτικό μέλος του συγκροτήματος, αστειευόμενος με τον τίτλο ενός παλαιότερου άλμπουμ των Queen, «Sheer Heart Attack», ανακοίνωσε την περιπέτεια της υγείας του. «Χμ… Ξεκάθαρη καρδιακή προσβολή ε; Πάντα ανησυχούσα λίγο για τον αυτόν τον τίτλο του άλμπουμ. Αναρωτιόμουν μήπως στενοχωρήσει ανθρώπους που είχαν πραγματικά πάθει καρδιακή προσβολή. Είμαι κάπως ανακουφισμένος τώρα που ανήκω κι εγώ σε αυτούς και δεν το βρίσκω καθόλου στενάχωρο», έγραψε στην ανάρτησή του.

Ο 72χρονος μουσικός εξήγησε ότι στην αρχή πίστεψε ότι οι πόνοι οφείλονταν σε ένα ατύχημα που του συνέβη ενώ ασχολιόταν με την κηπουρική στο σπίτι του, αλλά όπως αποδείχθηκε ήταν κάτι πιο σοβαρό. Ο ίδιος τόνισε ότι μετά την εγχείρηση στην οποία υπεβλήθη νιώθει ότι έχει «μια καρδιά που είναι πολύ δυνατή» και «θα είναι καλά για αρκετό καιρό ακόμα».

https://www.instagram.com/p/CAmCpCjF26v



https://www.instagram.com/p/CAg0d8bBXHv

ΔΗΜΟΦΙΛΗ