ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Η Τζόαν Κόλινς έκλεισε τα 87 - Σε καραντίνα με τον κατά 32 χρόνια μικρότερο σύζυγό της (pics)

Η Τζόαν Κόλινς έκλεισε τα 87 - Σε καραντίνα με τον κατά 32 χρόνια μικρότερο σύζυγό της (pics)
Willy Sanjuan/Invision/AP

Η Τζόαν Κόλινς έσβησε 87 κεράκια στη γενέθλια τούρτα της και ο -κατά 32 χρόνια μικρότερος σύζυγός της- διοργάνωσε για εκείνη ένα μικρό ιδιωτικό πάρτι εν μέσω καραντίνας λόγω κορωνοϊού.

Η Τζόαν Κόλινς δεν κατάφερε να διοργανώσει ένα πολυτελές δείπνο για τα γενέθλιά της, ο σύζυγός της, Πέρσι Γκίμπσον, όμως, φρόντισε να της μείνει η ημέρα αξέχαστη. Η ντίβα μικρής οθόνης -που καθήλωνε το τηλεοπτικό κοινό στη «Δυναστεία» και έμεινε στην ιστορία ως «η απόλυτη ντίβα»- γιόρτασε τα 87α γενέθλιά της στο Λονδίνο, εν μέσω καραντίνας.

Η ίδια δημοσίευσε στον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram φωτογραφίες από την ξεχωριστή αυτή μέρα. Στην πρώτη, βλέπουμε τον 55χρονο σύζυγό της να της κάνει έκπληξη, κρατώντας πολλά δώρα και ένα cupcake με αναμμένο κεράκι.

https://www.instagram.com/p/CAkMpChFmD5

Οι δυο τους είναι παντρεμένοι τα τελευταία 18 χρόνια και φαίνεται ότι παραμένουν πολύ αγαπημένοι, με τις κοινές τους φωτογραφίες να είναι πολύ συχνές στο Instagram.

«Το πρώτο πράγμα που είδα το πρωί ήταν ο αγαπημένος μου σύζυγος, να με “λούζει” με λουλούδια, δώρα και πολλές ακόμα εκπλήξεις», έγραψε η Τζόαν Κόλινς στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Στη συνέχεια, η Κόλινς ανέβασε μια φωτογραφία στην οποία τη βλέπουμε να ποζάρει χαμογελαστή με τον Πέρσι Γκίμπσον. Φορά ένα λευκό μπλουζάκι και λαμπερά κοσμήματα. «Δεν ήταν απλώς “χαρούμενα” τα φετινά γενέθλια, ήταν “συναρπαστικά”. Ακόμα δεν έχω συνέλθει από τις υπέροχες εκπλήξεις», έγραψε η ηθοποιός στην ανάρτηση.

https://www.instagram.com/p/CAiQpj0FLWl

Η ηθοποιός, πριν από μερικές μέρες, δημοσίευσε και μια φωτογραφία της όταν ήταν 18 χρονών.


















View this post on Instagram



























My first fan photo aged 18, I think I cut my fringeToo short

A post shared by Joan Collins (@joancollinsdbe) on


ΔΗΜΟΦΙΛΗ