ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ντακότα Τζόνσον: Μιλάει για την μάχη της με την κατάθλιψη της καραντίνας

Ντακότα Τζόνσον: Μιλάει για την μάχη της με την κατάθλιψη της καραντίνας
Jordan Strauss/Invision/AP

Η ηθοποιός Ντακότα Τζόνσον, με αφορμή συνέντευξη που έδωσε για την προώθηση της νέας της ταινίας με τίτλο «The High Note», μίλησε για το πως ο κορωνοϊός επηρέασε την ψυχική της υγεία.

«Είσαι στο σπίτι, μακριά από φίλους, μακριά από την οικογένειά σου, δεν μπορείς να κάνεις πράγματα που σε κάνουν να νιώθεις ότι αξίζεις ή ότι έχεις έναν σκοπό», είπε η ηθοποιός.

«Μπαίνεις στο κοστούμι της κατάθλιψης... Αυτήν τη στιγμή, που όλα αρχίζουν να ξανασυναρμολογούνται, υπάρχει διαρκής πόνος και λύπη σε όλον τον κόσμο, οπότε είναι δύσκολο να νιώθεις εντελώς αισιόδοξος όλη μέρα, κάθε μέρα, όταν ο κόσμος είναι θλιμμένος», συμπλήρωσε.

Στη συνέχεια, η Τζόνσον μοιράστηκε ορισμένα tips που τη βοηθούν να παραμένει -όσο μπορεί- θετική:

«Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να βοηθήσετε τον εαυτό σας, όπως διαλογισμός, να πάτε μια βόλτα, να φέρεστε σωστά στο σώμα σας και στο μυαλό σας και σε εσάς τους ίδιους. Είναι αυτά τα μικρά πράγματα που κάνουν τη μεγάλη διαφορά», είπε η ηθοποιός. «Διάβασα πολύ αυτό το διάστημα και είδα πολλές ταινίες και δούλεψα στην παραγωγή, γιατί ήθελα να είμαι παραγωγική», πρόσθεσε.

Η Τζόνσον διατηρεί σχέση με τον τραγουδιστή των Coldplay, Κρις Μάρτιν, πρώην σύζυγο της Γκουίνεθ Πάλτροου. Η καραντίνα, όμως, τους βρήκε χωριστά, γεγονός που προφανώς συνέτεινε στα δυσάρεστα συναισθήματά της.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ