ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Lady Gaga και Αριάνα Γκράντε παρουσιάζουν ένα διαφορετικό δελτίο καιρού

Lady Gaga και Αριάνα Γκράντε παρουσιάζουν ένα διαφορετικό δελτίο καιρού
AΠΕ/ΜΠΕ

Rain on Me, λέγεται το νέο τους τραγουδι και η Lady Gaga με την Αριάνα Γκράντε το πήγαν ένα βήμα πιο πέρα, πραγματοποιώντας μια διαφορετική εμφάνιση στο κανάλι του καιρού (Weather Channel) το πρωί της Τετάρτης.

Οι δύο τραγουδίστριες, που αιφνιδίασαν -πολύ ευχάριστα- τους θαυμαστές τους με το νέο τους ντουέτο Rain Οn Μe, έκαναν αυτή την εμφάνιση προκειμένου να ενημερώσουν τους τηλεθεατές ότι δεν είναι μόνο το τραγουδι, αλλά πράγματι, έβρεχε.

Το ντουέτο, που ήρθε κάπως απρόσμενα εν μέσω καραντίνας για τον κορωνοϊό, ήταν και ο λόγος που επέλεξαν να εμφανιστούν, κρατώντας δυο μεγάλες μπλε ομπρέλες, στο πρωινό δελτίο καιρού του αμερικανικού δικτύου.

«Σήμερα βρέχει, μουλιάζουμε. Και ενώ κάποιοι από εμάς παραπονιούνται για την πρόσφατη βροχή, εμείς θέλουμε να γιορτάσουμε τη βροχή αυτή», ακούγεται να λέει η Lady Gaga, η οποία φορά ένα ζευγάρι τεράστια γυαλιά ηλίου, ενώ στέκεται κάτω από τη μεγάλη μπλε ομπρέλα στην είσοδο ενός κτιρίου.

Κατά τη διάρκεια της πρόγνωσης του καιρού, η Αριάνα Γκράντε επιστράτευσε μάλιστα και στίχους από το νέο τους τραγούδι για να δώσει το σκηνικό του καιρού. Η αλήθεια, πάντως, είναι ότι δεν έβρεχε και τόσο πολύ, γι αυτό και οι δύο τραγουδίστριες χρειάστηκαν τη βοήθεια των συνεργατών τους, που έριχναν νερό με το λάστιχο, όση ώρα εκείνες έλεγαν το δελτίο καιρού.

Το βίντεο έσπασε τα κοντέρ στα social media, ξεπερνώντας το 1,5 εκατoμμύριο θεάσεις σε ελάχιστες ώρες από τη στιγμή που αναρτήθηκε από τις δύο τραγουδίστριες στο διαδίκτυο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ