ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Τζένιφερ Λόπεζ: Αναβλήθηκε ο γάμος της με τον Άλεξ Ροντρίγκεζ λόγω κορωνοϊού

Τζένιφερ Λόπεζ: Αναβλήθηκε ο γάμος της με τον Άλεξ Ροντρίγκεζ λόγω κορωνοϊού
Matt Sayles/Invision/AP

Την απογοήτευσή της για την αναβολή του γάμου της με τον Άλεξ Ροντρίγκεζ, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού εξέφρασε η Τζένιφερ Λόπεζ, αποκαλύπτοντας ότι το ζευγάρι σχεδίαζε να παντρευτεί λίγο πριν ξεσπάσει η κρίση.

Την Τρίτη η διάσημη τραγουδίστρια, μιλώντας στην εκπομπή Today, αποκάλυψε ότι τα σχέδια για το γάμο της έχουν μπει σε αναμονή. «Κανείς δεν ξέρει», απάντησε στην Χόντα Κοτμπ όταν τι ρώτησε τι θα γίνει με την ημερομηνία.

«Κανείς δεν ξέρει γιατί, πραγματικά, δεν υπάρχει προγραμματισμός αυτή τη στιγμή. Πρέπει απλά να περιμένεις και να δεις πως θα εξελιχθεί αυτό, και είναι απογοητευτικό σε ένα επίπεδο. Μετά το Super Bowl και το World of Dance, αφού τελειώσαμε τα γυρίσματα, σχεδίασα να έχω λίγο ελέυθερο χρόνο. Κάτι που είναι αυτό που κάνουμε τώρα, αλλά την ίδια στιγμή είχαμε πολλά σχέδια για αυτό το καλοκαίρι και αυτή τη χρονιά. Αλλά όλα είναι σε αναμονή τώρα», είπε η Τζένιφερ Λόπεζ.

Ωστόσο, σύμφωνα με την τραγουδίστρια, ενώ είναι λυπημένη που τα σχέδια που είχε με το σύντροφό της δεν θα πραγματοποιηθούν, είναι πεπεισμένη ότι τα μελλοντικά τους σχέδια θα είναι ακόμη καλύτερα.

«Είμαι λίγο λυπημένη επειδή είχαμε κάποια υπέροχα σχέδια. Αλλά σκέφτομαι επίσης: Ξέρεις τι; Ο θεός έχει μεγαλύτερο σχέδιο. Έτσι, απλά πρέπει να περιμένουμε και να δούμε. Ίσως θα είναι καλύτερα. Πρέπει να πιστεύω ότι θα είναι», συνέχισε η 50χρονη Λόπεζ.

Η τραγουδίστρια είχε προηγουμένως πει στην Όπρα Ουίνφρεϊ ότι αρχικά ήθελε να παντρευτεί γρήγορα μετά τον αρραβώνα με τον Ροντρίγκεζ, προτού τελικά συνειδητοποιήσει ότι δεν χρειάζεται να βιαστεί.

«Είναι τόσο αστείο γιατί όταν αρραβωνιαστήκαμε στην αρχή σκεφτόμουν: Ω, θα παντρευτούμε σε μερικούς μήνες», είπε στην Ουίνφρεϊ και συνέχισε: «Είναι ο παλιός τρόπος σκέψης που επιστρέφει, όλα αυτά τα απελπιστικά ρομαντικά που με έκαναν να παντρευτώ τρεις φορές».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ