ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Κέιτι Πέρι: Πώς συνδέει την εγκυμοσύνη της με την αναβολή της εκτόξευσης του Space-X

Κέιτι Πέρι: Πώς συνδέει την εγκυμοσύνη της με την αναβολή της εκτόξευσης του Space-X
AP Photo/Asanka Ratnayake

Μια φαινομενικά άσχετη σύνδεση έκανε η Κέιτι Πέρι, ανεβάζοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες του εαυτού της σε πολύ προχωρημένη εγκυμοσύνη.

Η τραγουδίστρια και κριτής του American Idol ανέβασε μια σειρά από φωτογραφίες, στις οποίες φαίνεται η ίδια να κρατάει τη φουσκωμένη κοιλιά της, καθώς ετοιμάζεται, σε λίγες εβδομάδες να φέρει στον κόσμο τον καρπό του -πολυτάραχου- έρωτά της με τον ηθοποιό Ορλάντο Μπλουμ.

Στη λεζάντα, η Πέρι έκανε τη σύνδεση με την πολυαναμενόμενη εκτόξευση του Space-X, η οποία αναβλήθηκε λόγω ακατάλληλων καιρικών συνθηκών.

«Λοιπόν, Η σημερινή εκτόξευση του Space-Χ αναβλήθηκε λόγω καιρού, αλλά εντάξει, τι είναι δύο μέρες μπροστά στα 18 χρόνια που περίμενε η ομάδα», έγραψε η Πέρι, χρησιμοποιώντας τη λέξη bumped (σκόνταψε-χτύπησε) για την αναβολή και κάνοντας λογοπαίγνιο με το bump που είναι μια λέξη για τη φουσκωμένη κοιλιά.

https://www.instagram.com/p/CAtTxPNnDZJ

Η Πέρι επρόκειτο να πάρει μέρος στη ζωντανή εκπομπή του Discovery and Science Channel, με τίτλο «Ζωντανά η εκτόξευση: Η Αμερική επιστρέφει στο διάστημα». Η αναβολή της εκτόξευσης, ανέβαλε και την εκπομπή, η οποία θα παρακολουθήσει σε πραγματικό χρόνο τα όσα θα συμβούν.

Η Κέιτι Πέρι και ο Ορλάντο Μπλουμ αρραβωνιάστηκαν την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου το 2019 και η Πέρι ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της μέσα από το βίντεό της, για το τραγούδι Never Worn White.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ