ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

H Κάιλι Τζένερ, ο Έλον Μασκ και άλλοι που αναζητήσαμε περισσότερο στο Google κατά την καραντίνα

H Κάιλι Τζένερ, ο Έλον Μασκ και άλλοι που αναζητήσαμε περισσότερο στο Google κατά την καραντίνα
AP Photo/AP Photo

Τι έκανε ο περισσότερος κόσμος στην καραντίνα; Σέρφαρε στο internet. Και τι αναζητούσε; Την Κάιλι Τζένερ, τον Έλον Μασκ και τον Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ, σύμφωνα με τη Google

  

Από στιγμιότυπα παπαράτσι, μέχρι tweets και βίντεο που παροτρύνουν τον κόσμο να μείνει στο σπίτι, τα νέα στοιχεία της εταιρείας ανάλυσης τάσεων και δεδομένων, SEMrush δείχνουν ποιες ήταν οι πιο δημοφιλείς διασημότητες κατά την περίοδο της καραντίνας λόγω κορωνοϊού.

Η Κάιλι Τζένερ, σταρ του τηλεοπτικού οικογενειακού reality σόου «Keeping Up With The Kardashians» και ιδιοκτήτρια της εταιρίας καλλυντικών Kylie Cosmetics καταλαμβάνει την πρώτη θέση με 450.000 αναζητήσεις στο Google. Η Τζένερ εμφανίστηκε σε φωτογραφίες παπαράτσι στα τέλη Απριλίου σε μία έξοδό της για να αγοράσει σνακ, με μαζεμένα μαλλιά και άβαφη, σε μία εντελώς διαφορετική εμφάνιση, που σχολιάστηκε από πολλούς χρήστες των social media και αποτέλεσε το κουφαίο αντικείμενο αναζητήσεων στο Google.

Ο Έλον Μασκ, ιδρυτής των εταιρειών SpaceX και Tesla και φανατικός του Twitter, πήρε τη δεύτερη θέση στις αναζητήσεις, μετά το tweet του στις 6 Μαρτίου που έλεγε ότι «ο πανικός για τον κορωνοϊό είναι ανόητος» και έγινε, όπως πάντα, viral. Το tweet είχε ως αποτέλεσμα περισσότερες από 300.000 αναζητήσεις στο Google για το Νοτιοαφρικανό επιχειρηματία.

Στις διασημότητες που έγιναν viral για τις αναρτήσεις καραντίνας από σπίτι τους, συμπεριλαμβάνονται ο ηθοποιός Σάμιουελ Λ. Τζάκσον ο οποίος με το βίντεο, στο οποίο διαβάζει το νέο βιβλίο «Stay the F-k at Home», έχει συγκεντρώσει πάνω από 3,1 εκατομμύρια προβολές.

Αλλά και ο ηθοποιός και πρώην κυβερνήτης της Καλιφόρνιας, Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ με τα βίντεό του στο τζακούζι και να ταΐζει τα γαϊδουράκια-κατοικίδια του να έχουν φθάσει τις 12.100 αναζητήσεις.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ