ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Τέιλορ Σουίφτ: Καλεί τους θαυμαστές της να ψηφίσουν υπέρ της αλλαγής και κατά του ρατσισμού

Τέιλορ Σουίφτ: Καλεί τους θαυμαστές της να ψηφίσουν υπέρ της αλλαγής και κατά του ρατσισμού
Charles Sykes/Invision/AP

Μια από τις πιο δυναμικές φωνές στον κόσμο του θεάματος είναι η Τέιλορ Σουίφτ, η οποία δεν θα μπορούσε να μην τοποθετηθεί στο θέμα του ρατσισμού αλλά και των επερχόμενων εκλογών στις ΗΠΑ

Η Τέιλορ Σουίφτ, που ποτέ δεν διστάζει να τοποθετηθεί πολιτικά, πήρε με ανάρτησή της στο Twitter θέση για τις επερχόμενες προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ, το κίνημα Black Lives Matter και εξήγησε πώς οι θαυμαστές της μπορούν να βοηθήσουν να τερματιστεί η συνεχιζόμενη φυλετική αδικία και ο ρατσισμός.

«Η φυλετική αδικία έχει εισχωρήσει βαθιά στις τοπικές και κρατικές κυβερνήσεις και πρέπει να γίνουν αλλαγές εκεί. Για να αλλάξουν οι πολιτικές, πρέπει να εκλέξουμε ανθρώπους που θα πολεμήσουν κάθε είδους αστυνομική βία και ρατσισμό. #BlackLivesMatter», έγραψε.

Αργότερα, η Τέιλορ Σουίφτ κοινοποίησε ένα άρθρο που γράφτηκε από τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα: «Αυτό το άρθρο, που γράφτηκε από τον Μπαράκ Ομπάμα, είναι ένα συναρπαστικό ανάγνωσμα για την αλλαγή πολιτικής σε πολιτειακό και τοπικό επίπεδο», είπε.

«Πρέπει να αγωνιστούμε για την επιστολική ψηφοφορία στις εκλογές του 2020. Κανείς δεν πρέπει να χρειαστεί να επιλέξει ανάμεσα στην υγεία του και στο να ακουστεί η φωνή του».

Η τραγουδίστρια πρόσφατα επιτέθηκε και στη γερουσιαστή του Ρεπουμπλικανικού κόμματος στο Τενεσί, Μάρσα Μπλάκμπερν, αποκαλώντας την «Τραμπ με περούκα» στο νέο της ντοκιμαντέρ στο Netflix, «Miss Americana». Η Σουίφτ προέτρεψε επίσης με ανάρτηση στο Instagram τους θαυμαστές της να καταψηφίσουν τη γερουσιαστή το 2018.

https://www.instagram.com/p/CA8AEYJjdyu

ΔΗΜΟΦΙΛΗ