ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

#snfccAtHome: To πρόγραμμα της εβδομάδας 15-21/06 - Σαββόπουλος live, αναγνώσεις και άθληση

#snfccAtHome: To πρόγραμμα της εβδομάδας 15-21/06 - Σαββόπουλος live, αναγνώσεις και άθληση
snfcc.org

Για μια ακόμα εβδομάδα, το Κέντρο Πολιτισμού - Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, μάς καλεί να συντονιστούμε στο #snfccAtHome, με πλήθος εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων. 

Διονύσης Σαββόπουλος, Σάββατο 20/06, 21.00

Ολομόναχος με την κιθάρα του - LIVE από τον Θόλο του Πάρκου Σταύρος Νιάρχος

Ο κορυφαίος Έλληνας τραγουδοποιός Διονύσης Σαββόπουλος ζωντανά από το Θόλο, θα παρουσιάσει διαδικτυακά μια συναυλία ειδικά σχεδιασμένη για το ΚΠΙΣΝ. Πρόκειται για μια από τις λίγες φορές που το κοινό έχει την ευκαιρία να απολαύσει τον κορυφαίο δημιουργό μόνο του επί σκηνής, με τη συνοδεία της κιθάρας του.

Παραβάσεις LIVE: Δεσποινίς Τζούλια του August Strindberg, Τετάρτη 17/06, 20.30

Στις τελευταίες, για φέτος, Παραβάσεις, σε ζωντανή διαδικτυακή μετάδοση από τον Φάρο του ΚΠΙΣΝ, χωρίς την παρουσία κοινού, η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και ο Ακύλλας Καραζήσης ερμηνεύουν αποσπάσματα από το θεατρικό έργο του August Strindberg Δεσποινίς Τζούλια, σε σκηνοθετική επιμέλεια του Δημήτρη Καραντζά.

Αναγνώσεις

Πηνελόπη Σ. Δέλτα - Τρελαντώνης, Κάθε Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη στις 18:00

Ο αγαπημένος ηθοποιός Δημήτρης Πιατάς διαβάζει το κλασικό παιδικό μυθιστόρημα της Πηνελόπης Σ. Δέλτα Τρελαντώνης σε σκηνοθετική επιμέλεια του Βίκτωρα Αρδίττη. Την ανάγνωση συνοδεύουν τέσσερα έργα που δημιούργησε, ειδικά για τη σειρά, ο ζωγράφος Αλέκος Λεβίδης, καθώς και πρωτότυπη μουσική του συνθέτη Κώστα Βόμβολου.

Αλτανού & Η ιστορία μιας τυρόπιτας, Τετάρτη 17/06, 19.00

H διαδικτυακή ηχητική σειρά Αναγνώσεις συνεχίζεται με δύο διηγήματα του Αλέξανδρου Μωραϊτίδη: Αλτανού και Ιστορία μιας τυρόπιτας. Διαβάζει η σπουδαία σκηνοθέτις και ηθοποιός Ρούλα Πατεράκη.

Τα αθλητικά προγράμματα επιστρέφουν στο ΚΠΙΣΝ

Τα προγράμματα αθλητισμού και ευεξίας επιστρέφουν στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος με μειωμένο αριθμό συμμετοχών και όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας. Βελτιώνουμε την αντοχή, την ενδυνάμωση και την ισορροπία με Μat Pilates, Yoga, Άσκηση και Μνήμη, Άθληση στην 3η ηλικία, Qigong, Tai Chi και SNFCC Running Team, και το νέο πρόγραμμα Ανακάλυψε το ταλέντο σου στον αθλητισμό. Ελεύθερη είσοδος με ηλεκτρονική προεγγραφή.

Music Escapades

Lip Forensics & SWIM. Η σειρά Music Escapades, που εξερευνά και αναδεικνύει τη σύγχρονη ελληνική εναλλακτική μουσική σκηνή, μας προτείνει δύο διαφορετικά μουσικά σύνολα σε έναν ιδιαίτερο συνδυασμό, τους Lip Forensics και τις SWIM. Η ηχογραφημένη συναυλία θα είναι διαθέσιμη την Παρασκευή 19/06, στις 21.00

Σχεδιάστε το δικό σας γραμματόσημο

Το ΚΠΙΣΝ, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, καλεί όλα τα παιδιά να εμπνευστούν από το φυσικό περιβάλλον και τον πλανήτη μας και να ζωγραφίσουν όποιο θέμα τους αρέσει. Το ΚΠΙΣΝ, σε συνεργασία με τα ΕΛΤΑ, θα τυπώσει σε γραμματόσημα τις πρώτες 200 ζωγραφιές που θα λάβει και θα ταχυδρομήσει στα παιδιά το γραμματόσημο με τη ζωγραφιά τους. Επιπλέον, όλες οι ζωγραφιές που θα σταλούν θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του ΚΠΙΣΝ.

Δραστηριότητες για οικογένειες και παιδιά

Ανακαλύψτε τις νέες δραστηριότητες, εμπνευσμένες από τα σχολικά προγράμματα και το καλλιτεχνικό πρόγραμμα του ΚΠΙΣΝ: Το καπλάνι και η παρέα του, το Πάρκο Σταύρος Νιάρχος ταξιδεύει, Friday Challenge, Το κλίμα αλλάζει, Αθλητικά Μονοπάτια στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος και πολλά άλλα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ