ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

10o Athens Open Air Film Festival: Το πρώτο τριήμερο προβολών στην Τεχνόπολη

10o Athens Open Air Film Festival: Το πρώτο τριήμερο προβολών στην Τεχνόπολη
Athens Open Air Film Festival

Το Athens Open Air Film Festival επιστρέφει, με τη 10η διοργάνωσή του να είναι προσαρμοσμένη στα δεδομένα της εποχής του κορωνοϊού

Το 10o Athens Open Air Film Festival αρχίζει τις φετινές του προβολές με ένα τριήμερο κινηματογραφικών προβολών σε συνεργασία με την Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, στο Γκάζι.

Η αρχή θα γίνει την Πέμπτη 25 Ιουνίου με την ταινία «Jackie Brown» του Κουέντιν Ταραντίνο. Την Παρασκευή 26 Ιουνίου θα προβληθεί η ταινία «Όλα για τη Μητέρα μου» του Πέδρο Αλμοδόβαρ και το Σάββατο 27 Ιουνίου, στην επέτειο των 45 ετών από την πρεμιέρα του, η θρυλική ταινία «Rocky Horror Picture Show» του Τζιμ Σάρμαν. Όλες οι προβολές θα ξεκινούν στις 21.30 και θα είναι προσβάσιμες με ελεύθερη είσοδο.

Προκειμένου να διασφαλιστεί η προστασία της δημόσιας υγείας και η ομαλή ροή των θεατών στις προβολές, θα τηρηθούν αυστηρά μέτρα ασφαλείας:

  • Η είσοδος στον χώρο προβολής θα πραγματοποιείται με Δελτία Εισόδου από την οδό Ιάκχου και με αυστηρή τήρηση των αναγκαίων αποστάσεων μεταξύ των ενδιαφερόμενων θεατών.
  • Η διανομή των δελτίων για την προβολή των ταινιών «Jackie Brown» (Πέμπτη 25 Ιουνίου) και «Όλα για τη Μητέρα μου» (Παρασκευή 26 Ιουνίου) θα ξεκινήσει στις 19:30 μέχρι εξαντλήσεώς τους. Για την προβολή του «Rocky Horror Picture Show» (Σάββατο 27 Ιουνίου) η διανομή των δελτίων θα ξεκινήσει στις 21:00 γιατί η έναρξη της ταινίας έχει προγραμματιστεί για τις 22:45.
  • Κάθε θεατής θα δικαιούται μόνο ένα δελτίο εισόδου, και οι θεατές παρακαλούνται να φροντίσουν για την έγκαιρη προσέλευσή τους μαζί με τους/τις συνοδούς τους σε περίπτωση που επιθυμούν να καθίσουν κοντά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ