ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Τζάστιν Μπίμπερ: Κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση - Τι απαντά ο ίδιος

Τζάστιν Μπίμπερ: Κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση - Τι απαντά ο ίδιος
Evan Agostini/Invision/AP

Μια πολύ παράξενη υπόθεση πιθανής σεξουαλικής επίθεσης έφερε στο φως η εφημερίδα Guardian. Η υπόθεση αφορά τον τραγουδιστή Τζάστιν Μπίμπερ και μια άγνωστη γυναίκα που τον κατηγορεί μέσω twitter

Σύμφωνα με την Guardian, η γυναίκα η οποία παρουσιάστηκε με το όνομα «Ντανιέλ» κατηγόρησε τον τραγουδιστή ότι της επιτέθηκε σεξουαλικά το Μάρτιο του 2014, όταν εκείνη ήταν 21 ετών και εκείνος 20.

Η ανώνυμη καταγγελία έγινε με μια ανάρτηση στο Twitter στις 20 Ιουνίου. Πλέον, όμως έχει διαγραφεί, μαζί με το λογαριασμό της άγνωστης γυναίκας. Στο συγκεκριμένο tweet, η γυναίκα ανέφερε ότι γνώρισε τον ποπ σταρ σε ένα μουσικό event στο Όστιν του Τέξας, πριν από έξι χρόνια. Σύμφωνα πάντα με τους ισχυρισμούς της, στις 9 Μαρτίου του 2014, μετά από το event, ο Μπίμπερ προσκάλεσε την Ντανιέλ και τις φίλες της στο Four Seasons Hotel. Εκεί, σύμφωνα πάντα με την καταγγέλλουσα, τη στρίμωξε σε ένα δωμάτιο και της επιτέθηκε με σκοπό να έχει μαζί της σεξουαλική επαφή.

Ο Guardian αναζήτησε την άγνωστη γυναίκα και προσπάθησε να έρθει σε επαφή μαζί, ωστόσο αυτό δεν συνέβη, ενώ ούτε η ίδια έχει κάνει άλλες αποκαλύψεις σχετικά με το περιστατικό, πέρα από όσα ανέφερε στην -ανώνυμη ουσιαστικά- ανάρτησή της.

Παρά το ανώνυμο της καταγγελίας, ο Μπίμπερ αντέδρασε αστραπιαία, διαψεύδοντας κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς της γυναίκας και δεν σταμάτησε εκεί. Παρέθεσε και στοιχεία, με δικές του αναρτήσεις, τα οποία ο ίδιος θεωρεί ότι αποδεικνύουν την αθωώτητά του.

«Δεν υπάρχει ίχνος αλήθειας σε αυτή την ιστορία», έγραψε ο Μπίμπερ σε ανάρτησή του στο Twitter, επισημαίνοντας ότι όσα ισχυρίζεται η γυναίκα είναι αδύνατον να έγιναν και αυτό εποδεικνύεται. Ο τραγουδιστής παρέθεσε στο Twitter αποδεικτικά στοιχεία ότι το διάστημα που υποτίθεται ότι έλαβε χώρα η επίθεση δεν έμενε στο Four Seasons, αλλά σε Airbnb μαζί με την τότε κοπέλα του, τη Σελίνα Γκόμεζ.

Επίσης ανέβασε άρθρα και φωτογραφίες από την κοινή τους επίσκεψη και κάλεσε όσους τον αμφισβητούν να επικοινωνήσουν με το διευθυντή του ξενοδοχείου, ο οποίος μπορεί να επιβεβαιώσει τα λεγόμενά του.

Ο τραγουδιστής προειδοποίησε τέλος ότι θα συνεργαστεί με το Twitter και τις αρμόδιες αρχές ώστε να κινηθούν οι νόμιμες διαδικασίες που προβλέπονται για τη συκοφαντία της άγνωστης γυναίκας. «Οι φήμες είναι φήμες αλλά η σεξουαλική επίθεση δεν είναι κάτι που παίρνω ελαφρά», έγραψε σε άλλη ανάρτησή του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ