ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Mamma Mia: Ετοιμάζεται η τρίτη κινηματογραφική συνέχεια του εμβληματικού μιούζικαλ

Mamma Mia: Ετοιμάζεται η τρίτη κινηματογραφική συνέχεια του εμβληματικού μιούζικαλ
Imdb

Το κινηματογραφικό μιούζικαλ «Mamma Mia», με τη μουσική των Abba και τη Μέριλ Στριπ στον πρωταγωνιστικό ρόλο, όπως φαίνεται ετοιμάζεται να επιστρέψει με τρίτη συνέχεια. Μια από τους παραγωγούς του franchise αποκάλυψε ότι ο κύκλος δεν έκλεισε με τις δύο ταινίες που έχουν ήδη παιχτεί.

«Κάποια στιγμή θα υπάρξει μια ακόμα ταινία, γιατί υποτίθεται ότι είναι τριλογία. Ξέρω ότι η Universal θα ήθελε να το κάνω», είπε η Τζούντι Κρέιμερ στη Daily Mail αποκαλύπτοντας ότι πριν από το ξέσπασμα της κρίσης του κορωνοϊού, είχε ήδη αρχίσει να προετοιμάζει η τρίτη ταινία. Παράλληλα, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο οι ABBA για γράψουν καινούργια μουσική ειδικά για την ταινία.

Το «Mama Mia» βγήκε στις αίθουσες το 2008 και τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στη Σκόπελο. Ακολούθησε, μια δεκαετία αργότερα, το «Mamma Mia! Here We Go Again» το οποίο μπορεί να μην είχε τον τεράστιο εμπορικό αντίκτυπο ττης πρώτης ταινίας, αλλά δεν τα πήγε και άσχημα, κάνοντας 400 εκατομμύρια δολάρια εισπράξεις στο διεθνές box office ενώ η πρώτη ταινία είχε φθάσει τα 600 εκατομμύρια δολάρια. Είναι λογικό, λοιπόν, το στούντιο να θέλει και μια τρίτη συνέχεια, που θα επαναλάβει την εμπορική επιτυχία των δύο πρώτων ταινιών.

Η δεύτερη ταινία είχε γυριστεί στην Κροατία, αλλά τίποτα δεν αποκλείει την επιστροφή του franchise στην Ελλάδα.

Οι φήμες για τρίτη ταινία ξεκίνησαν όταν η Λίλι Τζέιμς που υποδύεται τη μικρή Μέριλ Στρίπ στο δεύτερο μέρος «Mamma Mia: Here We Go Again», πόσταρε στο λογαριασμό της στο Ιnstagram φωτογραφίες από το μέρος στην Κροατία όπου είχε γυριστεί η ταινία. Αυτό συνέβη το Μάιο του 2019, με τους φανατικούς των ταινιών να είναι σίγουροι ότι ήταν μια ένδειξη για την αρχή της τρίτης ταινίας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ