ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Τζένιφερ Άνιστον: Δεν θα παίξει τη Ρέιτσελ στο reunion των Friends - Η μεγάλη ανατροπή

Τζένιφερ Άνιστον: Δεν θα παίξει τη Ρέιτσελ στο reunion των Friends - Η μεγάλη ανατροπή
Jordan Strauss/Invision/AP

Μια αποκάλυψη που ανατρέπει όλα όσα πιστεύαμε τώρα για το πολυαναμενόμενο reunion της σειράς «Τα Φιλαράκια», έκανε η Τζένιφερ Άνιστον, η οποία συνομίλησε με τη Λίζα Κούντροου και είπε πράγματα που εξέπληξαν πολλούς από τους φανατικούς της σειράς. 

Η Τζένιφερ Άνιστον και η Λίζα Κούντροου απάντησαν σε ερωτήματα των πολυάριθμων φανατικών της τηλεοπτικής σειράς «Τα Φιλαράκια», οι οποίοι αναμένουν με αγωνία την επανένωση της παρέας

Οι δύο ηθοποιοί μίλησαν στο Actors on Actors του Variety. «Νομίζω ότι θα είναι πολύ διασκεδαστικό, αν βγούμε ποτέ από την καραντίνα και κάνουμε τελικά αυτήν την επανένωση», είπε αστειευόμενη η Άνιστον για το τηλεοπτικό reunion και η Κούντροου συμπλήρωσε:

«Ναι, αυτό θα είναι πραγματικά υπέροχο. Ανυπομονώ να το κάνω αυτό. Πραγματικά ανυπομονώ. Δεν γνωρίζουμε τα πάντα γι' αυτό, πρέπει να ομολογήσουμε. Νομίζω ότι θα εκπλαγείτε με ορισμένα πράγματα».

Αναφορικά με το τι μπορούν να περιμένουν οι φανατικοί της σειράς από την ειδική αυτή επανένωση της παρέας, η Άνιστον και η Κούντροου ξεκαθάρισαν για πρώτη φορά ότι κανένας από την παρέα δεν θα επαναλάβει τους ίδιους ρόλους.

«Ξέρουμε ότι δεν είναι σενάριο, αυτό το ξέρουμε», είπε η Τζένιφερ με τη Λίζα να προσθέτει: «Όχι. Δεν θα είμαι η Φοίβη». Και η Άνιστον δεν θα είναι, όπως είπε, η Ρέιτσελ... Ποιες θα είναι και τι ακριβώς θα κάνουν, απομένει να το δούμε στο επεισόδιο, καθώς καμία από τις δύο δεν είπε περισσότερα.

Τον περασμένο Φεβρουάριο, ανακοινώθηκε ότι «Τα φιλαράκια» θα επανενωθούν σε ένα ειδικό αφιέρωμα, η μαγνητοσκόπηση του οποίου θα γίνονταν στα αρχικά πλατό της σειράς, στην έδρα της Warner Bros., ως φόρο τιμής στο σήριαλ που άφησε εποχή με τις δέκα σεζόν του. Η σειρά άρχισε να προβάλλεται το 1994 και ολοκληρώθηκε το 2004, ενώ μέχρι σήμερα παίζονται αμέτρητες επαναλήψεις του σε όλο τον κόσμο.

Η προβολή του ειδικού αυτού αφιερώματος, όπως είχε ανακοινωθεί, θα γίνει μέσα από την πλατφόρμα streaming HBO Max. Φυσικά όλο το πρότζεκτ πήγε πίσω λόγω του κορωνοϊού και ενώ το ειδικό επεισόδιο επρόκειτο να προβληθεί στα τέλη Μαϊου, τελικά μετατέθηκε για το Φθινόπωρο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ