ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

O Στέφανος Τσιτσιπάς τραγουδάει και η Stefania τον καλεί να κάνουν ντουέτο στη Eurovision

O Στέφανος Τσιτσιπάς τραγουδάει και η Stefania τον καλεί να κάνουν ντουέτο στη Eurovision
Instagram/Stefania

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είχε κέφια, το 'ριξε στο τραγούδι, ανέβασε ένα σχετικό βίντεο στο Instagram και η Στεφανία Λυμπερακάκη -με την οποία είναι φίλοι- τον κάλεσε να πάνε στη Eurovision ως... ντουέτο. 

Προφανώς όλα αυτά έγνιναν για πλάκα ανάμεσα στους δύο φίλους, η αλήθεια είναι, όμως, ότι ένα τέτοιο ντουέτο θα είχε εξασφαλισμένη αν όχι την πρωτιά, πάντως μια πολύ καλή θέση.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις στο τουρνουά Ultimate Tennis Showdown. Πέρα, όμως, από τις γνωστές σε όλους ικανότητες του στο τένις, ο Έλληνας πρωταθλητής, αποφάσισε σε ένα διάλειμμα να δείξει και τις ικανότητες του στο τραγούδι, ερμηνεύοντας το «Apologize» των One Direction και λέγοντας: «Το όνειρο μου είναι να εκπροσωπήσω την Ελλάδα στην Eurovision και θα παλέψω μέχρι τέλους για να το πραγματοποιήσω».

https://www.instagram.com/p/CB_0s4kjIXK

Ο ίδιος ανέβασε και ένα βίντεο στο Instagram γράφοντας πως αν του δώσουν λίγο χρόνο, μέχρι του χρόνου θα μπορεί να τραγουδά το Mirrors του Justin Timberlake.

Η 17χρονη Στεφανία Λυμπερακάκη, η οποία έχει επιλεγεί από την ΕΡΤ για να εκπροσωπήσει την χώρα μας στον πανευρωπαϊκό διαγωνισμό το 2021 άδραξε την ευκαιρία και προσκάλεσε τον Στέφανο Τσιτσιπά να τραγουδήσουν μαζί ένα ντουέτο γράφοντας: «Πρέπει να το κάνουμε αυτό μαζί, ένα ντουέτο για την Eurovision». Τα δύο νέα παιδιά που κάνουν καριέρα στο εξωτερικό είχαν γνωριστεί τον χειμώνα στην Ολλανδία.

1

@Instagram/Stefania

«Παρακολουθώ τον ευρωπαϊκό διαγωνισμό από παιδί», της είχε πει ο Στέφανος, κατά την διάρκεια του ταξιδιού του στο Ρότερνταμ, την έδρα της φετινής Eurovision, η οποία τελικά μετετέθη κατά μια χρονιά, λόγω του κορωνοϊού.

Οι αγώνες τένις στο πλαίσιο του ABN ΑΜRΟ Word Tennis Tournament, οι οποίοι διεξήχθησαν στην Ahoy Arena, ήταν η αφορμή για να βρεθεί ο Έλληνας πρωταθλητής στην Ολλανδία και να γνωριστεί με την ομογενή pop star.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ