ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Κέιτι Πέρι: Η κατάθλιψη, οι σκέψεις αυτοκτονίας και πώς πάτησε ξανά στα πόδια της

Κέιτι Πέρι: Η κατάθλιψη, οι σκέψεις αυτοκτονίας και πώς πάτησε ξανά στα πόδια της
Rob Grabowski/Invision/AP

Για τη μάχη της με την κατάθλιψη μίλησε η Κέιτι Πέρι, η οποία το 2017, όπως λέει η ίδια, «έπιασε πάτο» τόσο στα προσωπικά όσο και στα επαγγελματικά της.

Σε συνέντευξη που έδωσε στο CBC, η τραγουδίστρια είπε ότι αγωνίστηκε για την ψυχική της υγεία, όταν χώρισε για ένα διάστημα από τον Ορλάντο Μπλουμ, την ίδια περίοδο που η καριέρα της έπαιρνε την κάτω βόλτα.

«Η καριέρα μου ήταν σε μια συνεχή τροχιά ανόδου και μετά πήρε μία μικρή τροπή προς τα κάτω, όχι τόσο μεγάλη αν το δεις αντικειμενικά, αλλά για μένα ήταν ένας σεισμός», είπε και πρόσθεσε ότι η μάλλον μέτρια αποδοχή του άλμπουμ της Witness, «κυριολεκτικά την έκοψε στη μέση».

«Είχα χωρίσει από το φίλο μου, με τον οποίο τώρα περιμένουμε παιδί και περίμενα να απογειωθώ με τον επόμενο δίσκο μου, αλλά αυτό δεν συνέβη και κατέρρευσα», είπε η Πέρι.

«Η ευγνωμοσύνη είναι πιθανώς αυτό που έσωσε τη ζωή μου, γιατί αν δεν την έβρισκα τότε θα είχα βυθιστεί στη θλίψη και μάλλον θα είχα αυτοκτονήσει, αλλά βρήκα τους τρόπους για είμαι ευγνώμων», είπε η Πέρι. Πρόσθεσε ακόμα ότι για να αντιμετωπίσει τα ψυχικά της προβλήματα στράφηκε στην πίστη της. «Η ελπίδα ήταν πάντα μια επιλογή για μένα... λόγω της σχέση μου με τον Θεό», κατέληξε.

Η Πέρι και ο Μπλουμ είναι πλέον αρραβωνιασμένοι, είχαν πράγματι χωρίσει το 2017, αλλά επανασυνδέθηκαν τον επόμενο χρόνο και το 2019 αρραβωνιάστηκαν την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, ενώ πριν από λίγους μήνες ανακοίνωσαν ότι περιμένουν το πρώτο τους παιδί.

Η Κέιτι είχε μιλήσει ξανά για το πρόβλημα που αντιμετώπισε με την κατάθλιψη στην Vogue Australia το 2018, λέγοντας τότε ότι «κατά περιόδους έρχομαι αντιμέτωπη με την κατάθλιψη». Νωρίτερα φέτος μίλησε ξανά για την επαγγελματική κάμψη που σημείωσε το 2017, λέγοντας ότι το επερχόμενο άλμπουμ της θα αναφέρεται σε εκείνη την περίοδο και το πώς την αντιμετώπισε και βγήκε από αυτήν.

«Κάποια στιγμή ήμουν κλινικά καταθλιπτική και έπρεπε να καταλάβω κάποια πράγματα και να διανύσω μία διαδρομή. Νομίζω ότι αυτό που έρχεται μουσικά είναι τραγούδια για το ταξίδι μου αυτό, φτάνοντας στο σημερινό σημείο που είμαι καλά», είχε πει η τραγουδίστρια.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ