ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Κάιλι Τζένερ: Στα δικαστήρια για τη «μυστική» φόρμουλα των καλλυντικών της

Κάιλι Τζένερ: Στα δικαστήρια για τη «μυστική» φόρμουλα των καλλυντικών της
Evan Agostini/Invision/AP

Οι πλούσιοι και... λαμπεροί έχουν και αυτοί τα προβλήματά τους. Ακόμα και η  Κάιλι Τζένερ, η οποία έρχεται αντιμέτωπη με μια μήνυση που αφορά στη μυστική φόρμουλα των καλλυντικών που την έκαναν πάμπλουτη. 

Η εταιρεία της Κάιλι Τζένερ, λοιπόν, η King Kylie, μηνύθηκε από τη Seed Beauty, την εταιρεία με την οποία συνεργάστηκε από το 2016 για την παραγωγή της αποκλειστικής φόρμουλας των προϊόντων της. Η Seed Beauty ισχυρίζεται ότι με τη συμφωνία συνεργασίας που έχει υπογράψει η Κάιλι με την όμιλο ομορφιάς Coty κινδυνεύουν να διαρρεύσουν τα μυστικά της Seed.

Στα έγγραφα που αποκαλύπτει το TMZ, οι άνθρωποι της Seed λένε ότι ήταν εκείνοι που έδωσαν την πολύτιμη συνταγή τους για την επιτυχία της σειράς προϊόντων ομορφιάς στην Κάιλι.

Ήταν η δική τους συνταγή, όπως ισχυρίζονται, που την έκανε δισεκατομμυριούχο, έστω και για λίγο, καθώς το Forbes αμφισβήτησε σύντομα αυτό της το status και της το αφαίρεσε..

Η εμπορική εκτόξευση της εταιρείας στο χώρο της ομορφιάς, ισχυρίζεται η Seed, οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στα εμπορικά μυστικά της τα οποία τώρα, υποστηρίζει ότι κινδυνεύουν να διαρρεύσουν στην Coty, η οποία είναι, φυσικά, ανταγωνίστρια της.

2

@KylieCosmetics.com

H Κάιλι πούλησε πρόσφατα το πλειοψηφικό πακέτο της εταιρείας της στην Coty, έναντι 600 εκατομμυρίων δολαρίων. Η Seed, από την πλευρά της ισχυρίζεται ότι η εταιρεία της Κάιλι αρνήθηκε να παράσχει επαρκείς διαβεβαιώσεις ότι δεν θα διαρρεύσουν τα μυστικά της και πιστεύει ότι η Coty θα τα χρησιμοποιήσει για την ενίσχυση του ομίλου. Η Seed, διατείνεται ότι δεν έχει πλέον άλλη επιλογή από το να ζητήσει τη δικαστική παρέμβαση για να εμποδίσει την Κάιλι και την Coty να χρησιμοποιήσουν τα εμπορικά της μυστικά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ