ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

The Weeknd: Δωρίζει ένα εκατομμύριο δολάρια Καναδά στους πληγέντες από τον κορωνοϊό

The Weeknd: Δωρίζει ένα εκατομμύριο δολάρια Καναδά στους πληγέντες από τον κορωνοϊό
Rob Grabowski/Invision/AP

Οι δωρεές διάσημων καλλιτεχνών για την καταπολέμηση του κορωνοϊού συνεχίζονται και τη σκυτάλη παίρνει ο The Weeknd, με μια πολύ γενναία προσφορά. 

Μετά τη δωρεά 500.000 δολαρίων σε οργανισμούς που δραστηριοποιούνται υπέρ της φυλετικής ισότητας νωρίτερα αυτόν το μήνα, ο καλλιτέχνης The Weeknd ανακοίνωσε ότι θα δωρίσει ένα εκατομμύριο δολάρια Καναδά (732.000 δολάρια ΗΠΑ) για την ανακούφιση όσων έχουν πληγεί από την την πανδημία του κορωνοϊού.

Σύμφωνα με το Variety, το 50% της δωρεάς θα διατεθεί στον μη κερδοσκοπικό οργανισμό της Ακαδημίας των Grammys, MusiCares, ενώ το άλλο 50% θα διατεθεί στους εργαζόμενους πρώτης γραμμής, στο Δίκτυο Υγείας του Σκάρμπορο, στο Οντάριο, του Καναδά όπου μεγάλωσε ο καλλιτέχνης.

«Μεγάλωσα στο Σκάρμπορο και ένιωσα ότι ήταν σημαντικό να επιστρέψω στην κοινότητα που με ανέθρεψε κατά τη διάρκεια των δύσκολων στιγμών αυτής της πανδημίας», είπε ο -γεννημένος στον Καναδά από γονείς από την Αιθιοπία- τραγουδιστής, τραγουδοποιός και δισκογραφικός παραγωγός. Εκτός από αυτήν την πρωτοβουλία, ο καλλιτέχνης θα δωρίσει επίσης όλα τα έσοδα από τις προστατευτικές μάσκες προσώπου XO, που λάνσαρε, στο Ταμείο Έκτακτης Ανάγκης για τον COVID-19.

https://www.instagram.com/p/B_QOwiMBg4f

Ο Άμπελ Τεσφαγιέ, όπως είναι το πραγματικό του όνομα, με ανάρτηση στο Instagram εξέφρασε ευχαριστίες σε όσους αγόρασαν τις μάσκες που κυκλοφόρησαν σε δύο σχέδια, ένα με το XO logo και το άλλο με το μήνυμα «STAY AWAY».

«Ευχαριστώ πολύ τους θαυμαστές που αγόρασαν τις μάσκες XO και συμμετείχαν στην καταπολέμηση του COVID. Πρέπει να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε. Επίσης, ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους στο Σκάρμπορο», έγραψε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ