ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Νικ Κορντέρο: Ο 41χρονος αστέρας του Μπρόντγουεϊ, έχασε τη μάχη με τον κορωνοϊό

Νικ Κορντέρο: Ο 41χρονος αστέρας του Μπρόντγουεϊ, έχασε τη μάχη με τον κορωνοϊό
Brad Barket/Invision/AP, File

Μετά από τρεις μήνες νοσηλείας σε νοσοκομείο του Λος Αντζελες, ο μόλις 41 ετών ηθοποιός του Μπρόντγουεϊ, Νικ Κορντέρο, υπέκυψε τελικά, χτυπημένος από τον κορωνοϊό.

Τα νέα του θανάτου του έκανε γνωστά η σύζυγός του μέσα από το Instagram.

Ο Νικ Κορντέρο ήταν διάσημος για τη συμμετοχή του στο «Bullets Over Broadway», για το οποίο είχε κερδίσει μια υποψηφιότητα για βραβείο Tony. Στην ίδια παράσταση γνώρισε τη μετέπειτα σύζυγό του, η οποία επίσης έπαιζε σε αυτήν, και τρία χρόνια αργότερα, το 2017, παντρεύτηκαν. Ο Κορντέρο είχε εμφανιστεί επίσης και στην τηλείοραση σε αρκετά επεισόδια των σειρών «Blue Bloods» και «Law & Order: Special Victims Unit».

Ο Κορντέρο μπήκε σε νοσοκομείο στο Λος Αντζελες στα τέλη Μαρτίου, με συμπτώματα πνευμονίας. Το πρώτο τεστ που έκανε για κορωνοϊό είχε βγει αρνητικό. Το δεύτερο τεστ στο οποίο υπεβλήθη, όμως, έδειξε ότι είχε προσβληθεί από τον ιό. Μέσα σε αυτές τις 13 βδομάδες νοσηλείας του ο Κορντέρο αντιμετώπισε αρκετές επιπλοκές της νόσου, όπως ακρωτηριασμό ποδιού, λοιμώξεις στους πνεύμονες, ενώ του έβαλαν και βηματοδότη.

https://www.instagram.com/p/CCSBM89Axt_

Κατά καιρούς υπήρξαν κάποιες ενδείξεις βελτίωσης της υγείας του, ωστόσο οι επιπλοκές ήταν τέτοιες που δεν ήταν εύκολο να ξεπεραστούν. Για κάποιο διάστημα έπεσε και σε κώμα και το Μάιο επανήλθε, χωρίς όμως να μπορεί να κινηθεί ή να μιλήσει, κυρίως λόγω της σημαντικής απώλειας βάρους και της μυικής ατροφίας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ