ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Πώς είναι να δουλεύεις με τον Τομ Κρουζ; Εφιαλτικό, λέει η Θάντι Νιούτον σε συνέντευξή της

Πώς είναι να δουλεύεις με τον Τομ Κρουζ; Εφιαλτικό, λέει η Θάντι Νιούτον σε συνέντευξή της
Imdb

«Είναι διαρκώς στρεσαρισμένος, θέλει να ελέγχει τα πάντα, προσπαθεί πολύ σκληρά για να είναι καλός αλλά τελικά πιστεύει ότι μόνο αυτός μπορεί να κάνει σωστά τα πράγματα». Αυτά είναι μερικά απ' όσα είπε η ηθοποιός Θάντι Νιούτον για τον Τομ Κρουζ σε συνέντευξή της που έχει ήδη κάνει το γύρο του διαδικτύου. 

Η Θάντι Νιούτον, η οποία πρωταγωνιστεί στο «Westworld», ξεκίνησε την καριέρα της στη μεγάλη οθόνη με ταινίες όπως το «Beloved» και το «Crash», ενώ πρωταγωνίστησε και δίπλα στον Τομ Κρουζ στην ταινία «Mission: Impossible 2» το 2000.

Μιλώντας στο Vulture σε μία μεγάλη συνέντευξη που συζητιέται πολύ, λέει ότι τα γυρίσματα με τον Κρουζ ήταν μία από τις πιο εφιαλτικές εμπειρίες της καριέρας της.

«Τον φοβόμουν τον Τομ. Ήταν πολύ καταπιεστικός. Προσπαθεί πάρα πολύ σκληρά να είναι συμπαθής. Αλλά, η πίεση... Ασκεί πολύ μεγάλη πίεση και στον εαυτό του και στους άλλους. Και νομίζω ότι έχει την αίσθηση ότι μόνο αυτός μπορεί να κάνει τα πάντα τέλεια. Σε ένα γύρισμα, μια νυχτερινή σκηνή όπου γύρω μας υπήρχαν χιλιάδες κομπάρσοι, συνεργείο, πυροτεχνουργοί, εμείς είχαμε να κάνουμε ένα διάλογο σ' ένα μπαλκόνι. Ήταν μια άθλια γραμμένη σκηνή. Επρεπε να θυμώσω, να τσακωθούμε σ' ένα μπαλκόνι.

AP 00051801825

2000, Λος Άντζελες, από αριστερά ο Βίνγκ Ρέιμς, ο Τομ Κρουζ, η Θάντι Νιούτον και ο Ντάγκρεϊ Σκοτ, στην πρεμιέρα του Mission: Impossible 2 (@AP Photo/Kevork Djansezian)

Ξεκινάμε να γυρίζουμε τη σκηνή κι ο Τομ αρχίζει να νευριάζει μαζί μου, δεν ήταν ευχαριστημένος, γιατί έπρεπε να πω κάτι πολύ κακογραμμένες ατάκες. Κι αρχίζει να φουντώνει και να μου εξηγεί πώς πρέπει να παίξω και σε κάποιο σημείο μου λέει να το πάμε πρόβα στην κάμερα. Και το πήγαμε και το ξαναπήγαμε και το ξαναπήγαμε. Και μετά προτείνει να κάνει εκείνος το ρόλο μου κι εγώ τον δικό του, για να μου δείξει πώς πρέπει να το κάνω. Και το κάναμε. Γυρίσαμε όλη τη σκηνή με εμένα να παίζω εκείνον (μπορούσα, είχα μάθει όλους τους ρόλους) κι εκείνος εμένα...», διηγείται η ηθοποιός

«Ήταν ό,τι πιο άχρηστο μου έχει συμβεί, τίποτα δεν μου εξήγησε. Απλώς, με έκανε να συνεχίσω τα γυρίσματα σπρώχνοντάς με πιο βαθιά σε μία κατάσταση πανικού και τρόμου και ανασφάλειας»...

«Στην αρχή της βραδιάς είχε ένα μικρό σπυράκι, ένα κόκκινο σημαδάκι στη μύτη του. Μέχρι το τέλος του γυρίσματος εκείνη τη νύχτα το είδα να μεγαλώνει και να μετατρέπεται σε τεράστιο σπυρί με λευκό πύον. Ενα σπυράκι που στο δέρμα οποιουδήποτε άλλου θα ήθελε 48 ώρες να εξελιχθεί έτσι. Από το τρομερό άγχος του. Ένιωσα σαν αυτό το σπυράκι κι εγώ...»

«Τηλεφωνήθηκα με τον Τζόναθαν Ντέμι και, όταν με ρώτησε πώς είναι το γύρισμα του είπα "εφιαλτικό". Και με μάλωσε που δεν διεκδίκησα το χώρο μου και δεν υπερασπίστηκα τον εαυτό μου. Και μετά με πήρε ο Τομ, κι εγώ νόμιζα ότι με πήρε για να απολογηθεί, αλλά εκείνος μου είπε να ξαναπάμε τη σκηνή την επόμενη εβδομάδα. Και πράγματι την ξαναγυρίσαμε και τότε μπήκα στο σετ με άλλον αέρα, επιθετικά. Και νομίζω ότι αυτό ήθελε τελικά. Αλλά νομίζω ότι δεν χρειάζεται να βγάζεις από τον άλλον αυτό που θες με τέτοιο τρόπο...», καταλήγει η ηθοποιός

ΔΗΜΟΦΙΛΗ