ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ο Κάνιε Ουέστ περνάει στην αντεπίθεση: Παύω να υποστηρίζω τον Τραμπ - Θα με βρει απέναντι

Ο Κάνιε Ουέστ περνάει στην αντεπίθεση: Παύω να υποστηρίζω τον Τραμπ - Θα με βρει απέναντι
AP Photo/Evan Vucci

Μετά την ανακοίνωση ότι σκοπεύει να διεκδικήσει την προεδρία των ΗΠΑ και την προτροπή του Ντόναλντ Τραμπ να μην το κάνει στις επόμενες εκλογές, ο Κάνιε Ουέστ βάζει τα πράγματα στη θέση τους, σε ένα σήριαλ που εξελίσσεται πλέον σε μονομαχία του Τραμπ με τον άλλοτε ένθερμο υποστηρικτή του... 

Ο Ουέστ, λοιπόν έσπευσε να διευκρινήσει, σε συνέντευξή του που δημοσιεύεται σήμερα, ότι δεν υποστηρίζει πλέον τον αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ και δήλωσε ότι μπήκε στην προεδρική κούρσα για να την κερδίσει.

Ο Ουέστ, ο οποίος ήταν μέχρι τώρα φανατικός υποστηρικτής του Τραμπ, δηλώνει στο περιοδικό Forbes: «Με τη συνέντευξη αυτή, βγάζω το κόκκινο καπέλο», αναφερόμενος στο κόκκινο καπέλο του μπέιζμπολ με το σύνθημα «Make America Great Again» που έγινε κάτι σαν «σήμα κατατεθέν» του Τραμπ.

Ο Ουέστ είπε στο περιοδικό πως θα είναι υποψήφιος κάτω από μια νέα σημαία, το Birthday Party. Ο ράπερ αρνήθηκε ότι ο στόχος του είναι να διασπάσει την ψήφο των μαύρων και να βλάψει έτσι τις πιθανότητες του Δημοκρατικού αντιπάλου του Τραμπ, του Τζο Μπάιντεν. «Το να λέει κανείς ότι όλοι οι μαύροι θα πρέπει να στηρίξουν τους Δημοκρατικούς αποτελεί έκφραση μιας μορφής ρατσισμού και πίστης στην υπεροχή των λευκών», είπε.


Ο ράπερ αποκάλυψε επίσης στο Forbes ότι ασθένησε τον περασμένο Φεβρουάριο με Covid-19 και ότι είναι καχύποπτος με οποιαδήποτε εμβόλια αναπτυχθούν για την πρόληψη του ιού: «Ότανταν λένε ότι ο τρόπος για να αντιμετωπισθεί η Covid είναι ένα εμβόλιο, είμαι εξαιρετικά επιφυλακτικός. Αυτό είναι το σημάδι του θηρίου. Θέλουν να βάλουν 'τσιπάκια' μέσα μας, θέλουν να κάνουν κάθε είδους πράγματα, για να μας κάνουν να μην μπορούμε να περάσουμε τις πύλες του παράδεισου», κατέληξε ο άνθρωπος που θα διεκδικήσει την ψήφο των Αμερικανών.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ