ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Σάρον Στόουν: «Οι ατέλειες της ηλικίας είναι σέξι» - Καλύτερη στα 62 από τα 20 (pics)

Σάρον Στόουν: «Οι ατέλειες της ηλικίας είναι σέξι» - Καλύτερη στα 62 από τα 20 (pics)
AP Photo

Η Σάρον Στόουν έχει πει κατ' επανάληψη ότι είναι εναντίον του λίφτινγκ, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι δεν κάνει μικρές μη επεμβατικές διαορθωτικές στο πρόσωπό της, όπως άλλωστε οι περισσότερες γυναίκες πλέον. Σε κάθε περίπτωση, η σέλφι που δημοσίευσε πριν από λίγες μέρες, δείχνει ένα πράγμα: Λίφτινγκ ή όχι, η Στόουν είναι πολύ καλύτερη σήμερα απ' ότι ήταν στα 20 της... 

Δύσκολο για μια γυναίκα 62 ετών να ποζάρει στο φακό σε κοντινό πλάνο και με ελάχιστο μακιγιάζ. Ακόμα πιο δύσκολο για γυναίκες όπως η Σάρον Στόουν, οι οποίες έχουν υπάρξει κάτι παραπάνω από όμορφες και επιθυμητές.

Κι όμως, η ηθοποιός το κάνει και δείχνει ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα με την ηλικία της. Και γιατί να έχει, αφού το πρόσωπό της παραμένει πεντακάθαρο και με ελάχιστες ρυτίδες.

Στο εκπαιδευμένο μάτι, βέβαια, είναι φανερό ότι κάνει όλες εκείνες τις θεραπείες που διατηρούν τη νεανική όψη του προσώπου, αλλά δεν υπάρχει τίποτα το επιλήψιμο σε αυτό, οι περισσότερες γυναίκες το κάνουν πλέον, είτε είναι ηθοποιοί του Χόλιγουντ είτε όχι.

https://www.instagram.com/p/CCaIEwupZSQ

Η ίδια δημοσίευσε μια ακόμα φωτογραφία, στην οποία είναι 20 ετών, εποχή κατά την οποία δούλευε επαγγελματικά ως μοντέλο. Οι διαφορές είναι προφανείς και ευνοούν σαφέστατα τη σημερινή εκδοχή της ηθοποιού.

https://www.instagram.com/p/CCWDrXiJXMw

Η Στόουν, σε συνέντευξή της έχει πει ότι είναι κατά του λίφτινγκ. «Δεν μπορείς να φανταστείς πόσοι γιατροί έχουν προσπαθήσει να μου πουλήσουν τις υπηρεσίες τους. Το πιο κοντά που έχω φτάσει σε αυτό, είναι να πάω στο γραφείο ενός γιατρού να μιλήσουμε, αλλά μόλις πήγα και κοίταξα τις φωτογραφίες μου, σκέφτηκα, "τι θα μου διορθώσουν;". Έχω φτάσει κοντά στο λίφτινγκ, αλλά ειλικρινά, νομίζω πως αν γερνάς όμορφα, υπάρχει μεγαλύτερη σεξουαλικότητα στο να έχεις ατέλειες», είχε πει η ηθοποιός.

Ενδεικτικά, πάντως, η εξέλιξή της στο χρόνο, είναι αν μη τι άλλο θεαματική:

AP 8409240101

1984 (@AP Photo/Scott Harms)

AP 9505260217

1995 (@AP Photo/Remy de la Mauviniere)

AP 02032405707

2002 (@AP Photo/Laura Rauch)

AP 19060272954140 copy

2019 (@Chris Pizzello/Invision/AP)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ