ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

The Crown: Η Ιμέλντα Σνόντον παίρνει το... στέμμα από την Ολίβια Κόλμαν

The Crown: Η Ιμέλντα Σνόντον παίρνει το... στέμμα από την Ολίβια Κόλμαν
ΑΡ Photo

Σε έξι σεζόν θα ολοκληρωθεί τελικά η πολύ επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά The Crown, με την Ιμέλντα Σνόντον να παίρνει τη σκυτάλη από την Ολίβια Κόλμαν στο ρόλο της βασίλισσας Ελισάβετ όπως είναι σήμερα. 

Όταν ξεκίνησε το «The Crown», η σειρά που πραγματεύεται τα μυστικά της βασιλικής οικογένειας της Μεγάλης Βρετανίας, το Netflix είχε προγραμματίσει διάρκεια τριών σεζόν. Αυτές, στην πορεία και λόγω της τεράστιας επιτυχίας της σειράς, έγιναν τέσσερις και μετά, όπως ανακοινώθηκε πριν έξι μήνες, πέντε.

Τελικά, όμως, ούτε αυτό αρκεί...

Έτσι, τελικά, το «The Crown» θα ολοκληρωθεί σε έξι σεζόν κι ο επίσημος λόγος, όπως είπε ο δημιουργός της σειράς, Πίτερ Μόργκαν, είναι ότι υπάρχουν ακόμα πολλές ιστορίες να ειπωθούν. «Όταν ξεκινήσαμε να συζητάμε την πλοκή του 5ου κύκλου, σύντομα διαπιστώσαμε ότι για να αξιοποιήσουμε τον πλούτο της ιστορίας, πρέπει να της αφιερώσουμε έξι κύκλους».

Μαζί με την 6η σεζόν, ανακοινώθηκε κι ότι τη σκυτάλη θα πάρει από την Ολίβια Κόλμαν, η Βρετανίδα ηθοποιός Ιμέλντα Στόντον, η οποία θα ενσαρκώσει τη Βασίλισσα Ελισάβετ στους δυο τελευταίους κύκλους, στο κομμάτι της αφήγησης που θα φέρει την οικογένεια στο σήμερα.

Έτσι, ξεκινώντας με την Κλερ Φόι, η ιστορία της Ελισάβετ θα ολοκληρωθεί με τρεις ηθοποιούς.

Η 4η σεζόν του «The Crown» ολοκλήρωσε την παραγωγή της στις αρχές της χρονιάς, αλλά η πρεμιέρα της αναβλήθηκε λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. Δεν είναι ακόμα γνωστό πότε θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα του 5ου κύκλου, πολύ δε περισσότερο του 6ου, αλλά οι φανατικοί της σειράς είναι πρόθυμοι να περιμένουν...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ