ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Μάικλ Τζάκσον: Το αδημοσίευτο βίντεο που ανέβασε η κόρη του

Μάικλ Τζάκσον: Το αδημοσίευτο βίντεο που ανέβασε η κόρη του
ΑΡ Photo

Η κόρη του Μάικλ Τζάκσον, Πάρις, αποφάσισε να δημοσιοποιήσει ένα βίντεο με τον πατέρα της, 11 χρόνια μετά το θάνατό του, λέγοντας παράλληλα ότι τώρα είναι πλέον έτοιμη να διαχειριστεί τη δημοσιότητα που έφερε στη ζωή της το διάσημο επίθετό της. 

Ένα παλιό οικογενειακό βίντεο δείχνει το Μάικλ Τζάκσον στο πάτωμα με την Πάρις και τον μεγαλύτερο γιο του, τον Μάικλ Τζόζεφ Τζούνιορ. Ο Μάικλ ρωτάει τη μικρή: «Τι θέλεις να γίνεις όταν μεγαλώσεις Πάρις;». Κι εκείνη απαντά: «Θέλω να κάνω ό, τι κάνεις. Χορεύεις και τραγουδάς».
Η Πάρις Τζάκσον, είναι από μικρή στα φώτα της δημοσιότητας και παραδέχεται ότι ένιωθε συχνά ο κόσμος ξεχνούσε ότι η ίδια ήταν άνθρωπος. Η πίεση που ένιωθε μεγαλώνοντας ήταν τεράστια, όπως έχει πει πολλές φορές η ίδια.

Ο Μάικλ Τζάκσον πέθανε στις 24 Ιουνίου 2009, όταν η Πάρις ήταν μόλις 11 ετών. Ο τραγουδιστής πέθανε από υπερβολική δόση των φαρμάκων προποφόλης και βενζοδιαζεπίνης, μετά από καρδιακή ανακοπή.

Μετά το θάνατό του, τα παιδιά του βρέθηκαν στο επίκεντρο της προσοχής. Ιδιαίτερα η Πάρις, η οποία απάντησε θυμωμένη στα δημοσιεύματα που την ήθελαν να έχει κάνει απόπειρα αυτοκτονίας.

Επίσης, η Πάρις, με πολλές αναρτήσεις και συνεντεύξεις της, έχει υποστηρίξει τον πατέρα της για τις κατηγορίες σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών με τις οποίες είχε βρεθεί αντιμέτωπος.

https://www.instagram.com/p/Bt2DTrBnEdL

ΔΗΜΟΦΙΛΗ