ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Νίκι Μινάζ: Έγκυος στο πρώτο της παιδί

Νίκι Μινάζ: Έγκυος στο πρώτο της παιδί
ΑΡ Photo

Η ράπερ Νίκι Μινάζ ανακοίνωσε ότι περιμένει το πρώτο της παιδί και ανάρτησε φωτογραφίες στις οποίες διακρίνεται η εγκυμοσύνη της.

Στη φωτογραφία που ανάρτησε στο Instagram, η τραγουδίστρια του Bang Bang φοράει έναν πολύχρωμο, διακοσμημένο στηθόδεσμο και κρατάει τη γυμνή κοιλιά της.

«Αγάπη, γάμος, εγκυμοσύνη. Ξεχειλίζω από ενθουσιασμό και ευγνωμοσύνη. Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας», έγραψε.

Η 37χρονη καλλιτέχνιδα σόκαρε τους θαυμαστές της τον περασμένο Οκτώβριο, όταν ανακοίνωσε ότι παντρεύτηκε τον παιδικό έρωτά της, τον Κένεθ Πίτι και ότι θα αποσυρθεί για να κάνει οικογένεια. Στη συνέχεια όμως έβγαλε αρκετά νέα τραγούδια και είπε ότι σκοπεύει να παρουσιάσει ένα νέο άλμπουμ.

Η Μινάζ, που έγινε γνωστή διεθνώς πριν από περίπου 10 χρόνια, έχει κερδίσει έξι Αμερικανικά Μουσικά Βραβεία, υπήρξε (αμφιλεγόμενη) κριτής στο τάλεντ-σόου American Idol και το 2016 συμπεριλήφθηκε στη λίστα του περιοδικού Time με τους 100 ανθρώπους που ασκούν τη μεγαλύτερη επιρροή σε όλον τον κόσμο.

https://www.instagram.com/p/CC3ffwbDEM5

Η ράπερ είχε ανακοινώσει την απόφασή της με ένα tweet που έγραφε: «Αποφάσισα να συνταξιοδοτηθώ και να κάνω την δική μου οικογένεια. Το ξέρω πως θα χαρείτε παιδιά. Όσο για τους θαυμαστές μου, να συνεχίσετε να με ακούτε μέχρι το θάνατό μου», έγραψε, συνοδεύοντας το tweet με διάφορα emojis.

https://www.instagram.com/p/B2ARiS9nYMa

Η Νίκι Μινάζ, που εκτός από την μουσική της έχει γίνει γνωστή για τις προκλητικές φωτογραφίες της, πήρε αυτή την ξαφνική απόφαση προκειμένου να κάνει παιδιά με τον Κένεθ Πέτι. Μάλιστα, άλλαξε ακόμη και το επίθετό της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και από Μινάζ το έκανε «κυρία Πέτι», έχοντας προηγουμένως αποκαλύψει πως σχεδιάζει να παντρευτεί με το σύντροφό της μέσα στις επόμενες 80 ημέρες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ