ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ο πρίγκιπας Τζορτζ έγινε 7 ετών - Οι φωτογραφίες που ανέβασε η Κέιτ Μίντλετον

Ο πρίγκιπας Τζορτζ έγινε 7 ετών - Οι φωτογραφίες που ανέβασε η Κέιτ Μίντλετον
Instagram

Τα έβδομα γενέθλιά του γιορτάζει ο πρίγκιπας Τζορτζ, τρίτος στη σειρά διαδοχής του Ηνωμένου Βασιλείου, ο οποίος γεννήθηκε στις 22 Ιουλίου 2013.

Η μαμά του, Κέιτ Μίντλετον, αποφάσισε να δημοσιεύσει χαρίσει δύο νέες φωτογραφίες του Τζορτζ και να γεμίσει τα instastories της στο Instagram με φωτογραφίες από τα προηγούμενα επτά χρόνια.

Στις δύο νέες φωτογραφίες ο Τζορτζ ποζάρει χαμογελαστός φορώντας στη μια ένα χακί μπλουζάκι με γιακά και στη δεύτερη μια μπλούζα με χρώματα παραλλαγής.

«Χαρούμενα γενέθλια» έγραψε στη λεζάντα των φωτογραφιών η Κέιτ Μίντλετον.

https://www.instagram.com/p/CC610tVpvru
https://www.instagram.com/p/CC62KcVJHbU

Ο πρωτότοκος γιος του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ μεγάλωσε πολύ. Είναι ο τρίτος στη γραμμή διαδοχής του Βρετανικού θρόνου μετά τον παππού του και τον πατέρα του.

(AP Photo)

Ο πλήρης τίτλος του είναι Πρίγκιπας Γεώργιος του Κέιμπριτζ, είναι από τη γέννησή του πρίγκιπας του Ηνωμένου Βασιλείου και προσφωνείται Βασιλική Υψηλότητα, σύμφωνα με επίσημες επιστολές που είχε εκδώσει ο βασιλιάς Γεώργιος Ε' το 1917 και το 2012 η Ελισάβετ Β' αντίστοιχα. Η γεωγραφική ένδειξη που συμπληρώνει τον τίτλο προέρχεται από τον τίτλο του πατέρα του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ