ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

«Grey's Anatomy»: Η επόμενη σεζόν θα έχει ως επίκεντρο τον κορωνοϊό

«Grey's Anatomy»: Η επόμενη σεζόν θα έχει ως επίκεντρο τον κορωνοϊό
Imdb

Με την πανδημία του κορωνοϊού και τον αγώνα τον γιατρών να την καταπολεμήσουν θα ασχοληθεί η επόμενη σεζόν της διάσημης τηλεοπτικής σειράς «Grey's Anatomy».

Η εκπρόσωπος της παραγωγής της τηλεοπτικής σειράς (η οποία τρέχει ήδη για 15 σεζόν) Κρίστα Βέρνοφ μιλώντας σε πάνελ που διοργάνωσε η Ακαδημία Τηλεόρασης είπε: «Δεν υπάρχει περίπτωση μια σειρά ιατρική, μακράς διάρκειας να μην ασχοληθεί με την ιατρική ιστορία της ζωής μας».

Αν και ακόμα δεν έχουν ξεκινήσει τα γυρίσματα των σειρών στις ΗΠΑ, εξαιτίας της πανδημίας, οι παραγωγοί εργάζονται ήδη επάνω τις ιστορίες της επόμενης σεζόν. Αυτό περιλαμβάνει τη συζήτηση με πραγματικούς γιατρούς που εργάζονται την περίοδο αυτή στην πρώτη γραμμή, προκειμένου να τους μεταφέρουν τις εμπειρίες τους.

«Κάθε χρόνο, μιλάμε με γιατρούς, οι οποίοι μας λένε τις ιστορίες τους και συνήθως λένε τις πιο αστείες ή τις πιο τρελές. Οι γιατροί έρχονται τώρα και είμαστε οι πρώτοι άνθρωποι με τους οποίους μιλούν για τις εμπειρίες τους.

Κυριολεκτικά τρέμουν και προσπαθούν να μην κλαίνε, χάνουν το χρώμα τους και μιλάνε για πόλεμο - έναν πόλεμο για τον οποίο δεν είχαν εκπαιδευτεί», είπε η Βέρνοφ.

Και πρόσθεσε: «Νιώθω ότι η σειρά μας έχει την ευκαιρία και την ευθύνη να πει μερικές από αυτές τις ιστορίες».

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ