ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Τζούλια Ρόμπερτς & Ντένζελ Ουάινγκτον: Μαζί ξανά μετά από 27 χρόνια

Τζούλια Ρόμπερτς & Ντένζελ Ουάινγκτον: Μαζί ξανά μετά από 27 χρόνια
ΑΡ Photo

Έχουν περάσει 27 χρόνια από την εποχή που ο Ντένζελ Ουάσινγκτον και η Τζούλια Ρόμπερτς πρωταγωνίστησαν στο πολιτικό θρίλερ του Άλαν Πάκουλα «The Pelican Brief». Η χημεία τους στην οθόνη ήταν αξιοσημείωτη και τώρα ετοιμάζονται να την ξαναθυμηθούν για χάρη αυτή τη φορά του Netflix.

Ο Ντένζελ Ουάσιγκτον και η Τζούλια Ρόμπερτς θα πρωταγωνιστήσουν, λοιπόν, στο οικογενειακό δράμα «Leave the World Behind», με βάση το επερχόμενο ομότιτλο μυθιστόρημα του Ρουμάαν Αλάμ.

Το «Leave the World Behind» είναι μια ιστορία για δύο οικογένειες, ξένες μεταξύ τους, οι οποίες αναγκάζονται να περάσουν μαζί ένα Σαββατοκύριακο, κατά το οποίο όλα πηγαίνουν στραβά. Η Ρόμπερτς θα υποδυθεί τη μητέρα της μίας οικογένειας που νοικιάζει ένα σπίτι και ο Ουάσιγκτον τον ιδιοκτήτη του σπιτιού.

Η ιστορία διερευνά την πολυπλοκότητα της γονικότητας, της φυλής και της τάξης - μαζί με τον τρόπο με τον οποίο οι στενότεροι δεσμοί αναδιαμορφώνονται σε στιγμές κρίσης.

Ο Ουάσιγκτον και η Ρόμπερτς έχουν δουλέψει ξανά μαζί το 1993 στην ταινία «The Pelican Brief». Στην ταινία, ο Άλαν Πάκουλα ακολουθεί πιστά την πλοκή του μπεστ σέλερ του Γκρίσαμ, δημιουργώντας ένα πολιτικό θρίλερ με πυκνή δράση, γρήγορο ρυθμό, σφιχτοδεμένο μοντάζ, ενδιαφέροντες δεύτερους χαρακτήρες κι έναν πολύ καλό Ντένζελ Ουάσινγκτον.

Η ταινία ήταν η τελευταία στην οποία ο Πάκουλα έγραψε το σενάριο αλλά έκανε και τη σκηνοθεσία.

Τόσο η ταινία «Leave the World Behind», όσο και το βιβλίο αναμένονται να κυκλοφορήσουν τον Οκτώβριο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ