ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ο πρώην σύζυγος της Λίσα Μαρί Πρίσλεϊ ζητά την κηδεμονία των παιδιών τους

Ο πρώην σύζυγος της Λίσα Μαρί Πρίσλεϊ ζητά την κηδεμονία των παιδιών τους
ΑΡ Photo

Την κηδεμονία των δίδυμων παιδιών που απέκτησε με τη Λίσα Μαρί Πρίσλεϊ, κόρη του Έλβις Πρίσλεϊ, ζητά ο πρώην σύζυγός της, μετά από την αυτοκτονία του γιου της, Μπέντζαμιν Κίο.

Ο Μάικλ Λόκγουντ, σύμφωνα με την εφημερίδα Daily Mail, κατέθεσε χαρτιά στο αρμόδιο δικαστήριο, ζητώντας την αποκλειστική επιμέλεια των 11χρονων δίδυμων κοριτσιών που απέκτησε από το γάμο του με την κόρη του Ελβις Πρίσλεϊ.

Ο Λόκγουντ, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, φοβάται ότι η Λίσα Μαρί θα κυλήσει στα ναρκωτικά και το αλκοόλ, μετά την αυτοκτονία του γιου που απέκτησε από άλλο γάμο, του Μπέντζαμιν Κίο.

Ο Κίο αυτοπυροβολήθηκε στο σπίτι του στην Καλιφόρνια και η Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ, είναι σε άθλια ψυχολογική κατάσταση. Για μέρες δεν έβγαινε από το δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου έμενε, καθώς δεν μπορούσε να συνειδητοποιήσει ότι έχασε το γιο της.

Η Λίσα Μαρί Πρίσλεϊ είχε και η ίδια πολλά προβλήματα με χρήση ουσιών και αλκοόλ και γι’ αυτό ο Λόκγουντ θεώρησε ότι πρέπει να πάρει την κηδεμονία των παιδιών τους. Στην αίτηση που κάνει, αναφέρει ότι έχει «σημαντική ανησυχία» πως εκείνη μπορεί να κυλήσει και πάλι, καθώς και ότι φοβάται για την ζωή των παιδιών, αφού «υπάρχουν όπλα στο σπίτι».

«Τα παιδιά μου είχαν πει ότι κυκλοφορούσε με όπλο στο χέρι το 2017. Υπάρχει τουλάχιστον ένα όπλο στο σπίτι της και δεν είναι ξεκάθαρο αν οι κόρες μου έχουν πρόσβαση σε αυτό. Γι’ αυτό είναι μεγάλο το ρίσκο, για την ασφάλεια των παιδιών και ζητώ το 100% της κηδεμονίας τους αυτή τη χρονική στιγμή. Υπάρχει κίνδυνος τα παιδιά μπορεί να επιχειρήσουν το ίδιο μετά την αυτοκτονία του αδερφού τους», αναφέρει στην αίτησή του.

Ο Λόκγουντ και η Πρίσλεϊ είχαν παντρευτεί το 2006 και έμειναν μαζί για 10 χρόνια, αποκτώντας τις δίδυμες Χάρπερ και Φίνλεϊ. Η κόρη του Ελβις έχει παντρευτεί τέσσερις φορές συνολικά: με τον Ντάνι Κίο το 1988 με τον οποίο απέκτησε τον Μπέντζαμιν και την Ρίλεϊ Κίο, με τον Μάικλ Τζάκσον, το 1994, με τον Νίκολας Κέιτζ το 2002 και με τον Μάικλ Λόκγουντ το 2006.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ