ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Και νέες αναβολές για κινηματογραφικές πρεμιέρες λόγω του κορωνοϊού

Και νέες αναβολές για κινηματογραφικές πρεμιέρες λόγω του κορωνοϊού
Imdb

Η μια μετά την άλλη, οι πρεμιέρες των πολυαναμενόμενων κινηματογραφικών ταινιών αναβάλονται, λόγω του κορωνοϊού, συνθέτοντας πλέον για την κινηματογραφική βιομηχανία, ένα πολύ δύσκολο παζλ. 

Οι κινηματογραφικές αίθουσες παραμένουν, σε όλον τον κόσμο, κλειστές λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού και δεν φαίνεται στον ορίζοντα κάποιο πλάνο για να ξανανοίξουν σύντομα με ασφάλεια, υποδεχόμενες ευρύ κοινό. Και οι μεγάλες εταιρείες κινηματογραφικών παραγωγών, η μία μετά την άλλη, ανακοινώνουν μεταθέσεις στο μέλλον της εμφάνισης πολλά αναμενόμενων ταινιών.

Τελευταίο θύμα, το σίκουελ του «Spider-Man: Far From Home»: Αρχικά, η Sony είχε δώσει ημερομηνία τη 16η Ιουλίου 2021, στη συνέχεια τη μετέθεσε για 5 Νοεμβρίου του 2021 και τώρα η καινούργια ημερομηνία είναι 17 Δεκεμβρίου 2021.

Πλέον, στον προγραμματισμό εμφάνισης στις αίθουσες, το σίκουελ πήρε τη θέση της ταινίας «Avatar 2», η οποία μετατέθηκε για τις 16 Δεκεμβρίου του 2022.

Σε παρόμοιες κινήσεις προχώρησε και η Marvel Cinematic Universe: η εμφάνιση του «Black Widow» επαναπρογραμματίστηκε για 6 Νοεμβρίου 2020, αυτή της ταινίας «The Eternals» για 12 Φεβρουαρίου 2021 ενώ το «Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings» θα προβληθεί στις 7 Μαΐου 2021. Κατά συνέπεια, το «Thor: Love and Thunder» πάει στις 11 Φεβρουαρίου 2022 και το «Doctor Strange in the Multiverse of Madness» στις 25 Μαρτίου 2022.

Το σίκουελ, τέλος, της ταινίας «Spider-Man: Into the Spider-Verse» της Sony Pictures Animation είναι προγραμματισμένογια τις 7 Οκτωβρίου 2022, μετά τη μετάθεση κατά έξι μήνες η οποία ανακοινώθηκε νωρίτερα μέσα στη χρονιά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ