ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Αποκαλύφθηκαν οι μυστικοί λογαριασμοί του πρίγκιπα Χάρι στα social media

Αποκαλύφθηκαν οι μυστικοί λογαριασμοί του πρίγκιπα Χάρι στα social media
ΑΡ Photo

Μυστικούς λογαριασμούς στο Instagram και το Facebook διατηρούσε ο πρίγκιπας Χάρι, στην αρχή της σχέσης του με τη Μέγκαν Μαρκλ, με αποκλειστικό σκοπό να μπορεί να επικοινωνεί μαζί της.

Ο Χάρι χρησιμοποίησε το όνομα SpikeyMau5 προς τιμήν του Καναδού DJ, Deadmau5, σε συνδυασμό με το ψευδώνυμο που του δόθηκε από τους σωματοφύλακες του, γράφει η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail» επικαλούμενη τις πληροφορίες από το επερχόμενο βιογραφικό βιβλίο που αφορά τη ζωή του Χάρι και της Μέγκαν με τίτλο: «Finding Freedom: Harry and Meghan and the Making of a Modern Royal Family».

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στο βιβλίο η Μέγκαν και ο Χάρι ακολούθησαν ο ένας τον άλλον στο Instagram μετά το πρώτο τους ραντεβού, αλλά και οι δύο σταμάτησαν να χρησιμοποιούν τους λογαριασμούς τους όταν η σχέση τους δημοσιοποιήθηκε.

Η Μέγκαν ήταν το ένα από τα δύο άτομα που ακολουθούσαν τον κρυφό λογαριασμό του Χάρι, τη στιγμή που διαγράφηκε.

Το βιβλίο αναφέρει επίσης ότι ο Χάρι χρησιμοποίησε μια μυστική σελίδα στο Facebook με το ψευδώνυμο Spike Wells. Ο Wells είχε ως εικόνα προφίλ τον Βασιλιά Τζούλιαν από την ταινία «Μαδαγασκάρη» και ως τόπο καταγωγής το Maun της Μποτσουάνα, ένα από τα αγαπημένα μέρη του Χάρι.

Εκπρόσωπος του ζευγαριού είπε στο Page Six:

«Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ δεν μίλησαν και δεν συνέβαλαν στην συγγραφή του "Finding Freedom". Αυτό το βιβλίο βασίζεται στις εμπειρίες των συγγραφέων ως μέλη του βασιλικού Τύπου και των δικών τους ανεξάρτητων πληροφοριών».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ