ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Θα παραιτηθεί τελικά η Έλεν Ντε Τζένερις; Συνεχίζονται οι καταγγελίες για το σόου της

Θα παραιτηθεί τελικά η Έλεν Ντε Τζένερις; Συνεχίζονται οι καταγγελίες για το σόου της
ΑΡ Photo

Μετά από το τσουνάμι καταγγελιών για εκφοβιστικές και ρατσιστικές πρακτικές εναντίον εργαζομένων στο σόου της, αρκετά δημοσιεύματα θέλουν την Έλεν Ντε Τζένερις να παραιτείται. Πηγές από την παραγωγή, όμως, διαψεύδουν, χωρίς ωστόσο να έχει υπάρξει κάποια επίσημη ανακοίνωση εκ μέρους της παρουσιάστριας.

Σύμφωνα με email που απέστειλαν οι παραγωγοί της παρουσιάστριας στους εργαζόμενους -και το οποίο επικαλείται η εφημερίδα New York Post- η Έλεν Ντε Τζένερις επιστρέφει στα τέλη του μήνα στην εργασία της.

Τα ρεπορτάζ για το τέλος της καριέρας της, που δημοσιεύτηκαν ύστερα από καταγγελίες για «τοξικό», «σεξιστικό» και «ρατσιστικό» εργασιακό περιβάλλον στο «The Ellen DeGeneres Show», θεωρούνται από το περιβάλλον της παρουσιάστριας ως «υπερβολικά».

Παρά τα όσα έχουν δημοσιοποιηθεί η ΝτιΤζένερις δεν έχει πρόθεση να εγκαταλείψει την παρουσίαση.

Σκοπεύει μάλιστα να επιστρέψει στην εργασία της στις 24 Αυγούστου για τα γυρίσματα του «Ellen's Game of Games», αλλά και στο πλατό για το «Ellen Show» που θα κάνει πρεμιέρα στις 9 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με το εσωτερικό email που στάλθηκε στους εργαζομένους.

Εσωτερική πηγή από την εκπομπή είπε στην Post ότι η Έλεν «παλεύει για να προστατεύσει το σόου και ό,τι αυτό αντιπροσωπεύει. Είναι πολύ αναστατωμένη για όσα συνέβησαν και αποφάσισε να διορθώσει τα προβλήματα. Αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη. Αλλά δεν πρόκειται να παρατηθεί».

Παρόλα αυτά, δεν έχει υπάρξει κάποια επίσημη ανακοίνωση από την ίδια την παρουσιάστρια, μετά τις καταγγελίες, οι οποίες συνεχίζονται και αποτελούν πλέον αντικείμενο εσωτερικής έρευνας της παραγωγής. Η ίδια η Ντε Τζένερις μπήκε στο στόχατρο πολλών από τους εργαζόμενους, οι οποίοι είπαν ότι όχι μόνο ήξερε τα όσα συνέβαιναν στα παρασκήνια της εκπομπής, αλλά εν μέρει αυτά οφείλονταν και στην ίδια.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ