ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Σον Πεν: Παντρεύτηκε για τρίτη φορά στα 59 του - Κόρη διάσημων ηθοποιών η νέα του σύζυγος

Σον Πεν: Παντρεύτηκε για τρίτη φορά στα 59 του - Κόρη διάσημων ηθοποιών η νέα του σύζυγος
ΑΡ Photo

Ο Σον Πεν είχε δύο γάμους και ισάριθμα διαζύγια στο ενεργητικό του: Πρώτη του σύζυγος ήταν η Μαντόνα και δεύτερη η ηθοποιός Ρόμπιν Ράιτ. Πριν από λίγες μέρες παντρεύτηκε ξανά, αυτή τη φορά την 28χρονη Λέιλα Τζορτζ

Η κατά 31 χρόνια μικρότερη του, Λέιλα είναι από την Αυστραλία, επίσης ηθοποιός και κόρη του Βινσεντ ντ' Ονόφριο και της Γκρέτα Σκάκι.

Ο γάμος έγινε ιδιωτικά και αποκαλύφθηκε όταν έγιναν όταν η ακτιβίστρια και σύζυγος του παραγωγού της ταινίας «Black Swan», Ιρένα Μενταβόϊ, έδωσε «συγχαρητήρια» στο ζευγάρι μέσω Instragram γράφοντας: «Είμαστε τόσο χαρούμενοι για τους @leilageorge #seanpenn που παντρεύονται. Σας αγαπάμε».

Κανείς από τους δυο ηθοποιούς δεν έχει επιβεβαιώσει μέχρι στιγμής το γάμο.

https://www.instagram.com/p/B9kPfSqJsbk

Ο Σον Πεν είναι βραβευμένος με δύο Όσκαρ Α' Ανδρικού Ρόλου για τις ταινίες «Σκοτεινό Ποτάμι» και «Milk» και από το γάμο του με την ηθοποιό Ρόμπιν Ράιτ έχει αποκτήσει δύο παιδιά. Στο παρελθόν είχε σχέση με την Σαρλίζ Θερόν.

Η Λέιλα Τζορτζ σπούδασε τέχνη στο Λονδίνο και πρόσφατα συμμετείχε στις ταινίες «Mortal Engines» (2018) και «The Kid» (2019).

Το ζευγάρι είναι μαζί τα τρία τελευταία χρόνια ενώ έκαναν την πρώτη τους κοινή εμφάνιση στο κόκκινο χαλί τον Οκτώβριο του 2016.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ