ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Μέγκαν Μαρκλ: Οι ευχές της βασιλικής οικογένειας για τα γενέθλιά της

Μέγκαν Μαρκλ: Οι ευχές της βασιλικής οικογένειας για τα γενέθλιά της
ΑΡ Photo

Μπορεί οι σχέσεις της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι με το παλάτι να μην είναι οι καλύτερες, όμως η βασιλική οικογένεια δεν θα μπορούσε να αγνοήσει τα χθεσινά γενέθλια της δούκισσας του Σάσεξ...

Η βασιλική οικογένεια της Βρετανίας ευχήθηκε χρόνια πολλά στη Μέγκαν, δούκισσα του Σάσεξ και σύζυγο του πρίγκιπα Χάρι, μέσω Twitter, σε ένδειξη καλών προθέσεων μετά από μια πολύ δύσκολη χρονιά για τις σχέσεις της πρώην ηθοποιού με το παλάτι που κορυφώθηκε με την εγκατάσταση του ζεύγους στις ΗΠΑ.

Ο επίσημος λογαριασμός των Ανακτόρων του Μπάκιγχαμ στο Twitter, ο οποίος ενημερώνει το κοινό για τις δραστηριότητες της βασίλισσας Ελισάβετ και άλλων μελών της βασιλικής οικογένειας, ανέβασε μια φωτογραφία από το 2018 της βασίλισσας με την Μέγκαν, η οποία χτες γιόρτασε τα 39 της χρόνια.

Ο πατέρας του Χάρι, ο πρίγκιπας Κάρολος και ο μεγαλύτερος αδελφός του, ο Γουίλιαμ, επίσης ανέβασαν μηνύματα για να της ευχηθούν χρόνια πολλά.

Η Μέγκαν και ο Χάρι εγκαταστάθηκαν στο Λος Άντζελες με το μωρό τους, τον Άρτσι, πριν από μερικούς μήνες, αφού πρώτα παραιτήθηκαν από τα επίσημα βασιλικά τους καθήκοντα μετά από διαφωνίες που είχαν με άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας και υπό την πίεση που τους ασκούσε η προβολή από τα ΜΜΕ.

Ο 35χρονος Χάρι έχει παραδεχτεί ότι με τον αδελφό του Γουίλιαμ έχουν έρθει σε ρήξη, ενώ η Μέγκαν ένιωθε απροστάτευτη από την βασιλική οικογένεια όταν ήταν έγκυος, σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα τα οποία οι δικηγόροι της κατέθεσαν στο δικαστήριο στο πλαίσιο της αγωγής που έχει υποβάλει το ζευγάρι εναντίον μιας ταπλόιντ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ