ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Νικόλ Κίντμαν: Η συγκινητική στιγμή που συναντά την 80χρονη μητέρα της μετά από 8 μήνες (pics)

Νικόλ Κίντμαν: Η συγκινητική στιγμή που συναντά την 80χρονη μητέρα της μετά από 8 μήνες (pics)
ΑΡ Photo

Το ξέσπασμα της πανδημίας του νέου κορωνοϊού είχε σαν αποτέλεσμα πολλές οικογένειες να μείνουν χωριστά για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ιδιαίτερα δε, πολλοί ήταν εκείνοι που απέφυγαν να έρθουν σε επαφή με τους ηλικιωμένους γονείς τους προκειμένου να τους προστατεύσουν από την πιθανότητα μόλυνσης με τον ιό.

Ανάμεσα σε αυτούς και η Νικόλ Κίντμαν, η οποία δημοσίευσε δύο πολύ συγκινητικές φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μέσα από τη λεζάντα των οποίων αποκάλυψε ότι συναντά για πρώτη φορά τη μητέρα της μετά από οκτώ ολόκληρους μήνες.

https://www.instagram.com/p/CDYdlTEJSLV

Η ηθοποιός φανερά συγκινημένη, αγκαλιάζει σφιχτά την 80χρονη μητέρα της, Τζανέλ Κίντμαν.

«Είναι τόσο όμορφα να μπορώ να αγκαλιάζω τη μαμά μου! Πέρασαν 8 μήνες. Έχασα τα 80α γενέθλιά της αλλά είμαι εδώ τώρα. Σε αγαπώ Μαμά», έγραψε η διάσημη ηθοποιός, η οποία πέρασε το διάστημα της καραντίνας με το σύζυγό της, Κιθ Έρμπαν και τις δύο κόρες τους, στο Τενεσί των ΗΠΑ, αλλά επέστρεψε στην Αυστραλία για τις ανάγκες των γυρισμάτων της νέας σειράς, Nine Perfect Strangers.

Η μητέρα της Κίντμαν ήταν νοσοκόμα και πριν από λίγο καιρό, σε άλλη ανάρτησή της, η ηθοποιός ευχαριστησε τις νοσοκόμες και όλους τους επαγγελματίες υγείας για τη γενναιότητα τους και την ανιδιοτέλεια που επιδεικνύουν αυτή την τόσο δύσκολη περίοδο, λέγοντας: «Είμαι κόρη νοσοκόμας. Όλη μου τη ζωή έχω δει πώς δουλεύει μια νοσοκόμα. Όταν ήμουν μικρή κυκλοφορούσα συχνά στα νοσοκομεία».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ