ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Μαράϊα Κάρεϊ: Η αδελφή της κατηγορεί τη μητέρα τους για σεξουαλική κακοποίηση

Μαράϊα Κάρεϊ: Η αδελφή της κατηγορεί τη μητέρα τους για σεξουαλική κακοποίηση
ΑΡ Photo

Σε ένα ακόμη σκάνδαλο πρωταγωνιστεί η Μαράια Κάρεϊ, καθώς η αδελφή της, Άλισον, κατέθεσε αγωγή εναντίον της μητέρας του, Πατρίσια, ισχυριζόμενη ότι από τα 10 της χρόνια διάφοροι άντρες την κακοποιούσαν σεξουαλικά κατά σύστημα, με την προτροπή και ενθάρρυνση της μητέρας της.

Η Άλισον ισχυρίζεται επίσης στην αγωγή της ότι η μητέρα της την ανάγκαζε να παρακολουθεί σατανιστικές τελετές με σεξουαλικές κακοποιήσεις ανηλίκων.

Η 57χρονη Άλισον, στην ίδια αγωγή λέει ότι η ενήλικη ζωή της ήταν μία συνεχής κατρακύλα στον υπόκοσμο της Νέας Υόρκης, καθώς υπέφερε από μετατραυματικό στρες και κατάθλιψη λόγω των εφιαλτικών εμπειριών της ως παιδί. Η Άλισον κατέφυγε στην χρήση σκληρών ναρκωτικών, κατέληξε φτωχή και από το 1990 είναι φορέας του AIDS.

Το 2015 άγνωστοι εισέβαλαν στο σπίτι της και την ξυλοκόπησαν άγρια, ενώ λίγο αργότερα εμφανίστηκε σε βίντεο να παρακαλάει την αδερφή της να τη βοηθήσει, κάτι που όμως δεν συνέβη.

Ένα χρόνο αργότερα, η αστυνομία τη συνέλαβε να εκδίδεται έξω από ξενοδοχείο της Νέας Υόρκης, ενώ η ίδια εκπορνευόταν στο διαδίκτυο χρησιμοποιώντας στίχους τραγουδιών της αδερφής της.

«Συνέβαιναν τρομερά πράγματα. Εμπειρίες πολύ φριχτές για να τις ζει ένα μικρό παιδί. Με κακοποιούσαν σεξουαλικά. Μου έλεγαν ότι αν δεν έκανα όσα μου έλεγαν, θα έκαναν κακό στη Μαράια», αναφέρει μεταξύ άλλων η Άλισον, εμφανίζοντας τον εαυτό της ως θύμα για χάρη της διάσημης αργότερα αδερφής της.

Την αγωγή έχει καταθέσει στο Ανώτατο Δικαστήριο της Νέας Υόρκης η οργάνωση Child Victims Act, στην οποία βρήκε καταφύγιο η Άλισον Κάρει για να στραφεί εναντίον της μητέρας της. Η Άλισον, καλεί τη μητέρα της να καταθέσει εντός 20 ημερών στην κλήτευσή της, και ζητάει αποζημίωση ύψους 5 εκατομμυρίων δολαρίων.

Η ίδια η τραγουδίστρια, πάντως, δεν έχει κάνει απολύτως καμία δήλωση επί του θέματος.

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ