ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Σάρον Στόουν: Η αδελφή της νοσηλεύεται με κορωνοϊό - Το σοκαριστικό βίντεο

Σάρον Στόουν: Η αδελφή της νοσηλεύεται με κορωνοϊό - Το σοκαριστικό βίντεο
ΑΡ Photo

Η αδελφή της Σάρον Στόουν, Κέλι, νοσεί με κορωνοϊό και την είδηση δημοσιοποίησε η ίδια η ηθοποιός μέσω ανάρτησης στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram.

«Η αδερφή μου Κέλι, η οποία έχει ήδη λύκο, νόσησε από COVID-19. Αυτό είναι το δωμάτιο του νοσοκομείου της. Ένας από εσάς που δεν φορούσε τη μάσκα του το έκανε αυτό. Δεν έχει ανοσοποιητικό σύστημα. Το μόνο μέρος που πήγε ήταν το φαρμακείο. Δεν γίνονται τεστ στην περιοχή που μένει εκτός αν κάποιος είναι συμπτωματικός. Στη συνέχεια περιμένει 5 ημέρες για τα αποτελέσματα. Εσείς μπορείτε να αντιμετωπίσετε αυτό το δωμάτιο μόνοι σας; Φορέστε μάσκα. Για τον εαυτό σας και για τους άλλους. Σας παρακαλώ», έγραψε η Σάρον Στόουν, ενώ ανέβασε και φωτογραφίες μέσα από το δωμάτιο στο οποίο νοσηλεύεται η αδελφή της.

https://www.instagram.com/p/CD7mIoWpXcA

Η ίδια η Κέλι Στόουν ανέβασε ένα βίντεο το οποίο τράβηξε η αδελφή της και σε αυτό περιγράφει την εμπειρία της με τον ιό.

«Κάθε ανάσα είναι χωρίς οξυγόνο. Παρακαλώ κάντε το για όσους αγαπάτε: Ζητήστε περισσότερα τεστ, απαιτήστε να φορούν όλοι μάσκα», ακούγεται να λέει με δυσκολία στο βίντεο. «Δεν θέλετε ποτέ να νιώσετε έτσι. Δεν μπορώ να ανασάνω», καταλήγει.

https://www.instagram.com/p/CD8Ptyep3Qi

ΔΗΜΟΦΙΛΗ