ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Βενσάν Κασέλ: Έκανε την 21χρονη σύζυγό του... τατουάζ στο μπράτσο (pic)

Βενσάν Κασέλ: Έκανε την 21χρονη σύζυγό του... τατουάζ στο μπράτσο (pic)
Instagram/vincentcassel

Δεν του αρκεί να την έχει στη ζωή του, την ήθελε και στο σώμα του, οπότε ο Βενσάν Κασέλ αποφάσισε να κάνει ένα τατουάζ στο μπράτσο με την εικόνα της 21χρονης συζύγου του, Τίνα Κιουνάκι.

Και ενώ η πρώην σύζυγός του, Μόνικα Μπελούτσι, βρίσκεται στην Ελλάδα εκείνος κάνει διακοπές στο θέρετρο Saint-Jean-de-Luz και μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δείχνει τους 1,1 εκατομμύρια ακολούθους του το νέο του απόκτημα.

https://www.instagram.com/p/CD-3uO7KDY9

Το ζευγάρι είχε παντρευτεί στο δημαρχείο στο Μπιτάρ, λίγα χιλιόμετρα έξω από το γνωστό θέρετρο Μπιαρίτζ στη νοτιοδυτική Γαλλία.Πριν από περίπου ένα χρόνο απέκτησαν το πρώτο τους παιδί.

Ο Βενσάν Κασέλ, γνωστός για τους ρόλους κακού κυρίως που έχει ενσαρκώσει στον κινηματογράφο, ήταν παντρεμένος για πολλά χρόνια με την Ιταλίδα ηθοποιό Μόνικα Μπελούτσι με την οποία απέκτησε δύο κόρες.

Η Τίνα Κιουνάκι γεννήθηκε στη Γαλλία από πατέρα Μαροκινό με ρίζες από το Τόγκο και από Σικελή μητέρα. Μεγάλωσε στη νοτιοδυτική Γαλλία και στη συνέχεια πήγε στη Μαδρίτη, όπου έκανε τα πρώτα της βήματα στο μόντελινγκ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ