ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Κούμπα Γκούντινγκ Τζούνιορ: Νέα καταγγελία - Γυναίκα λέει ότι τη βίασε δύο φορές

Κούμπα Γκούντινγκ Τζούνιορ: Νέα καταγγελία - Γυναίκα λέει ότι τη βίασε δύο φορές
ΑΡ Photo

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός Κούμπα Γκούντινγκ Τζούνιορ, ο οποίος αντιμετωπίζει ήδη σωρεία καταγγελιών για σεξουαλικά αδικήματα, κατηγορείται τώρα ότι βίασε δύο φορές μια γυναίκα σε δωμάτιο ξενοδοχείου στη Νέα Υόρκη το 2013.

Η γυναίκα, η οποία κατέθεσε τη μήνυση εις βάρος του ηθοποιού με το ψευδώνυμο Τζέιν Ντόου, υποστηρίζει ότι ο Κούμπα Γκούντινγκ Τζούνιορ την κάλεσε μετά από μια συνομιλία τους να πιουν ένα ποτό στο ξενοδοχείο «Mercer» κι όταν έφθασαν εκεί της ζήτησε να τον συνοδεύσει στο δωμάτιό του προκειμένου εκείνος να αλλάξει ρούχα.

Ο ηθοποιός, σύμφωνα με τη μήνυση, έβαλε χαλαρή μουσική και γδύθηκε μπροστά στο θύμα, που ένιωσε άβολα και ζήτησε να φύγει, αλλά εκείνος της επιτέθηκε και άρχισε να τη χαϊδεύει. Αν και η γυναίκα αρνήθηκε αρκετές φορές, εκείνος φέρεται να συνέχισε και να τη βίασε κατά φύση και παρά φύση, σύμφωνα με όσα αναφέρονται στη μήνυση.

Η γυναίκα ζητάει να εκδικαστεί η υπόθεση από μεικτό ορκωτό δικαστήριο, ενώ διεκδικεί και μεγάλη χρηματική αποζημίωση. Λίγες ώρες αφότου είδαν το φως οι νέες κατηγορίες εις βάρος του Κούμπα Γκούντινγκ Τζούνιορ, ο δικηγόρος του έκανε λόγο για ψευδείς καταγγελίες και υποστήριξε ότι όσα αναφέρονται στη μήνυση είναι «παντελώς αναληθή».

Πέρα από τις νέες καταγγελίες, ο ηθοποιός θα βρεθεί στο εδώλιο και για έξι κατηγορίες σεξουαλικής κακοποίησης, ενώ ακόμα τρεις γυναίκες έχουν καταγγείλει ότι τις ακούμπησε ανάρμοστα χωρίς τη συγκατάθεσή τους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ