ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Μισέλ Ομπάμα: Η αλυσίδα που φόρεσε στο συνέδριο των Δημοκρατικών γίνεται περιζήτητη

Μισέλ Ομπάμα: Η αλυσίδα που φόρεσε στο συνέδριο των Δημοκρατικών γίνεται περιζήτητη
ΑΡ Photo

Στο συνέδριο των Δημοκρατικών αυτήν την εβδομάδα, η Μισέλ Ομπάμα έκανε μια συναισθηματική ομιλία με την οποία τακτοποίησε τους λογαριασμούς με τον Τραμπ.

Δεν ήταν μόνο ο λόγος της, όμως, που έκανε μεγάλη εντύπωση, αλλά και ένα κόσμημα στο λαιμό της πρώην Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ.

«Ψηφίστε τον Τζο Μπάιντεν και την Κάμαλα Χάρις σαν να εξαρτάται η ζωή μας από αυτό»: Η πρώην Πρώτη Κυρία Μισέλ Ομπάμα έστειλε ένα σαφές μήνυμα στο συνέδριο του Δημοκρατικού Κόμματος των ΗΠΑ, όχι μόνο μέσω της ομιλίας της. Ένα αξεσουάρ που φορούσε γύρω από το λαιμό της όταν μιλούσε τράβηξε επίσης την προσοχή του κοινού: η σύζυγος του πρώην προέδρου των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα φορούσε μια χρυσή αλυσίδα με τα γράμματα «V-O-T-E» (Ψ-Η-Φ-Ι-Σ-Τ-Ε).

Η χρυσή αλυσίδα της απέκτησε αμέσως μετά μεγάλη δημοτικότητα στο διαδίκτυο. Πολλοί χρήστες ρώτησαν στο Twitter πού μπορούν να βρουν για να αγοράσουν το κόσμημα με το πολιτικό μήνυμα. Η αλυσίδα έγινε γρήγορα τάση αναζήτησης και στο Google.

Η αλυσίδα της Μισέλ Ομπάμα κατασκευάζεται από την ByChari, μια μικρή εταιρεία του Λος Άντζελες. Η ιδρύτριά της η Chari Cuthbert έγραψε σε ένα tweet ότι «η ανταπόκριση ήταν απίστευτη» και ότι αισθάνεται πολύ μεγάλη τιμή που η Μισέλ Ομπάμα φορούσε το κόσμημά της.

Η αλυσίδα με τα τέσσερα γράμματα κοστίζει 300 ευρώ. Διατίθεται σε χρυσό, ροζ χρυσό και ασήμι. Η ιστοσελίδα της εταιρείας αναφέρει ότι θα χρειαστούν τρεις έως τέσσερις εβδομάδες για την παραγωγή της.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ