ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Μεγκαν & Χάρι: Η πρώτη τους online εμφάνιση μέσα από το σπίτι τους στην Καλιφόρνια (vid)

Μεγκαν & Χάρι: Η πρώτη τους online εμφάνιση μέσα από το σπίτι τους στην Καλιφόρνια (vid)
ΑΡ Photo

Η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι έκαναν την πρώτη τους κοινή online εμφάνιση από το σπίτι τους στη Σάντα Μπάρμπαρα της Καλιφόρνια.

Το ζευγάρι συμμετείχε σε μια διαδικτυακή συζήτηση μεταξύ ακτιβιστών οι οποίοι επιθυμούν να βελτιώσουν τον ψηφιακό κόσμο για τη νέα γενιά. Η Μέγκαν και ο Χάρι εμφανίστηκαν από το σπίτι τους στη Σάντα Μπάρμπαρα, όπου επέλεξαν να μείνουν μετά το MEGXIT, σε ένα μισάωρο βίντεο – τηλεδιάσκεψη με θέμα συζήτησης το ψηφιακό περιβάλλον και όσα θα αντιμετωπίσουν οι νέοι, μεταξύ αυτών και ο γιος τους Άρτσι, στο διαδίκτυο.

Ο Χάρι μίλησε και για το όραμα της γιαγιάς του, της βασίλισσας Ελισάβετ για τη σύγχρονη Κοινοπολιτεία, στην οποία οι νέοι άνθρωποι διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στο ολοένα μεταβαλλόμενο ψηφιακό τοπίο. «Νομίζω ότι όλα όσα ήθελε να επιτύχει η γιαγιά μου όταν ανέλαβε αυτή τη μεγάλη ευθύνη, τα κατάφερε» είπε.

«Το να σας ακούω και να ξέρω το φάσμα στο οποίο εκτείνεται η Κοινοπολιτεία, σας κάνει τον ορισμό της Κοινοπολιτείας του 21ου αιώνα και τι σημαίνει να είναι κανείς μέρος της. Είστε εκεί, για την ισότητα, τον αμοιβαίο σεβασμό και την δικαιοσύνη» πρόσθεσε.

Από την πλευρά της, η Μέγκαν Μαρκλ αναφέρθηκε στον τρόπο που η πανδημία του κορωνοϊού οδήγησε τους ανθρώπους να συνδεθούν διαδικτυακά, καθιστώντας πιο σημαντική από ποτέ μια θετική εμπειρία στο ίντερνετ.

«Η διανοητική και συναισθηματική ευεξία όλων είναι ίσως πιο ευάλωτη από ποτέ, ειδικά με τον Covid και την εξάρτηση στις συσκευές αυτή την περίοδο, εξαιτίας της έλλειψης διαπροσωπικής επαφής», είπε. «Οι άνθρωποι θα είναι συνδεδεμένοι περισσότερο από ποτέ για να νιώσουν μέρος της κοινωνίας», πρόσθεσε. Όσο για την κατάσταση που επικρατεί στις ψηφιακές πλατφόρμες η Μέγκαν Μάρκλ σημείωσε ότι «μπορεί κανείς είτε να εκπαιδεύσει τους ανθρώπους να είναι σκληροί ή να τους μάθει να είναι ευγενικοί. Είναι τόσο απλό».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ