ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Γιατί ο Χάρι και η Μέγκαν δεν θα εμφανιστούν στη σειρά «The Crown»

Γιατί ο Χάρι και η Μέγκαν δεν θα εμφανιστούν στη σειρά «The Crown»

Ο δημιουργός της πολύ επιτυχημένης σειράς του Netflix «The Crown» αποκάλυψε ότι ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσσεξ, ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ, δεν θα εμφανιστούν σε μελλοντικά επεισόδια της σειράς που έχει ως θέμα την ιστορία της βασιλικής οικογένειας της Μ. Βρετανίας.

Ο Βρετανός σεναριογράφος Πίτερ Μόργκαν είπε ότι δεν θα συμπεριλάβει τον Χάρι και τη Μέγκαν λόγω του «20ετούς κανόνα» του, τον οποίο έχει επιβάλλει για να επιτρέπει την «απόσταση» από τις ιστορίες που παρουσιάζει.

«Ο Μέγκαν και ο Χάρι είναι στη μέση του ταξιδιού τους και δεν ξέρω ποιο είναι το ταξίδι τους ή πώς θα τελειώσει» είπε στο THR. «Τους εύχομαι κάθε ευτυχία, αλλά αισθάνομαι πολύ πιο άνετα να γράφω για πράγματα που συνέβησαν τουλάχιστον 20 χρόνια πριν», προσέθεσε και εξήγησε:

«Έχω στο μυαλό μου τον κανόνα των 20 ετών. Αυτός είναι αρκετός χρόνος και αρκετή απόσταση για να καταλάβουμε πραγματικά κάτι, να κατανοήσουμε το ρόλο του, να κατανοήσουμε τη θέση του».

Ο σεναριογράφος της σειράς «The Crown» σημείωσε ότι τα γεγονότα που φαίνονται κρίσιμα και σημαντικότατα εκείνη τη στιγμή μπορεί συχνά να μην είναι, ενώ πράγματα που μπορεί να φαίνονται χωρίς νόημα, αργότερα να αποκτούν ιστορική σημασία.

Εξήγησε επίσης ότι δεν θα προβάλλει σύγχρονες ιστορίες στο «The Crown» γιατί κάτι τέτοιο θα έκανε τη σειρά δημοσιογραφική. «Δεν ξέρω αν θα εμφανιστούν ποτέ ο πρίγκιπας Άντριου ή η Μέγκαν Μάρκλ ή ο Χάρι», είπε ο Πίτερ Μόργκαν.

«Υπάρχουν πολλοί δημοσιογράφοι που γράφουν ήδη γι 'αυτούς. Για να είσαι δραματουργός, νομίζω ότι χρειάζεσαι προοπτική», πρόσθεσε σημειώνοντας ότι «υπάρχουν πολλές ιστορίες να ειπωθούν χωρίς την ιστορία του Χάρι και της Μέγκαν».

Ο σεναριογράφος αποκάλυψε επίσης ότι είχε γνωρίσει στο παρελθόν βασιλικούς βοηθούς σε «ανεπίσημη βάση» για να συζητήσει τις ιστορίες που παρουσιάζονται στη σειρά. Άφησε μάλιστα να εννοηθεί ότι μερικές φορές πράγματα που δεν ειπώθηκαν στις συναντήσεις, αποκάλυπταν περισσότερο το τι σκέφτεται η βασιλική οικογένεια για τη σειρά, απ' ό,τι αυτά που ειπώθηκαν.

O τέταρτος κύκλος του «The Crown» θα βγει στον αέρα την Κυριακή 15 Νοεμβρίου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ